Gå til hovedinnhold

Vær gratis "turist i egen by" søndag 3. juni!

- Søndag 3. juni kan du være "turist i egen by" i Kristiansand! Husk bare å melde deg på, enten på nett eller kom innom oss i Rådhuskvartalet på Torvet, sier prosjektansvarlig i kommunen, Randi Haukom.

Gratis inngang

- Kom gjerne innom oss i turistinformasjonen i Kristiansand kommune for å melde deg på "Turist i egen by" søndag 3. juni, inviterer fv vertskap Randi Haukom og Hege Sønsteby. Foto: Ragna Marie Henden

– Sammen med USUS inviterer vi deg som innbygger i Kristiansand til å oppleve museum, attraksjoner og aktiviteter i vår flotte by, en hel dag med gratis inngang, forteller Haukom. – Hele 20 aktiviteter og attraksjoner stiller opp med gratis inngang, et fantastisk tilbud, som har vist seg å være veldig populært. 

– Vi har arrangert «turist i egen by» i tre år tidligere med stor suksess, og regner med mange vil benytte tilbudet også i år. - I fjor hadde vi 3.000 påmeldte, forteller Haukom, som tok initiativet til «turist i egen by» i 2016, etter modell fra Oslo.

– Søndag 3. juni kommer også to cruiseskip til byen, informerer vertskapet i turistinformasjonen.

Husk påmelding for gratis billett

Du må huske å registrere deg først for å få gratis billett til attraksjonene.

Registrer deg her

Registrer deg og du vil få gratisbilletten på mail. Billetten kan du enten ha med i printversjon, eller du kan fremvise den via mobiltelefonen. Du kan bestille 1 familiebillett, som vil gi gratis inngang for hele familien, skriv bare antall familiemedlemmer i påmeldingen.

– Trenger du hjelp til å registrere deg, så kom gjerne innom oss i turistinformasjonen i Rådhuskvartalet, så hjelper vi deg gjerne med registrering og printing av billetter, sier prosjektansvarlig i Kristiansand kommune, Randi Haukom.

Åpningstider: mandag – fredag kl 8.00 – 15.30.

#turistiegenbykrs og #VisitKristiansand

– Del gjerne gode opplevelser med andre på sosiale medier med #turistiegenbykrs og #VisitKristiansand. Vi trenger gode turistambassadører for byen vår, oppfordrer Haukom.

Mer informasjon

Kontakt

Randi Haukom, prosjektleder for Kristiansand kommune , «turist i egen by», mobil: 464 43 404

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 24.05.2018 15:15
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?