Gå til hovedinnhold

Utstilling av arkitektforslag

Søndag 4. juni kl. 12.00-17.00 arrangerer Vest-Agder-museet åpen dag for publikum på Lasaretthøyden på Odderøya. Her kan du se de fem arkitektforslagene som kom videre i konkurransen om nytt museumsbygg på Odderøya.

Åpen dag

Vest-Agder-museet arrangerer åpen dag på Lasaretthøyden på Odderøya og utstiller de fem forslagene i arkitektkonkurransen. Foto: Vest-Agder-museet

Publikum ønskes velkommen til åpen dag på Vestre Lasarett på Odderøya søndag 4. juni. Fra klokka 12.00-17.00 vil alle fem forslagene i arkitektkonkurransen om nytt museumsbygg være presentert.

De fem firmaene som gikk videre i fra første de av konkurransen er:

• BIG – Bjarke Ingels Group og Element Arkitekter
• Arkitektfirma Helen & Hard AS
• Reiulf Ramstad arkitekter AS og VSO Consulting
• Arkitektbyrå Lahdelma & Mahlamäki Ab
• Transborder Studio AS

Direktør for Vest-Agder-museet, John Olsen vil være til stedet denne dagen, og det er også åpent for å stille spørsmål.

Vinneren vil bli offentliggjort under et arrangement i Odderøya museumshavn den 13. juni klokken 12.00. Arrangementet er åpent for publikum, og mer informasjon vil komme.

Odderøya Open

Utstillingen skjer samtidig med Odderøya Open som arrangeres på Odderøya 3.-4. juni. Over to dager kan du få med deg åpne verksteder, pop-up shops, salg av kunst og konserter. Over 100 leietakere holder til på Odderøya, og nærmere halvparten deltar på arrangementet. I løpet av disse dagene åpner kunstnere og kulturaktører dørene og ønsker publikum inn i sine verksteder og arbeidsrom. 

Forfatter: Vest-Agder-museet/Marte Krogstad
Publisert: 01.06.2017 11:49
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?