Gå til hovedinnhold

Turist i egen by 28. januar!

Tilbudet "Turist i egen by" 5. juni i fjor ble kjempepopulært. Over 3.000 deltok. Nå gjentas tilbudet 28. januar. Husk å melde deg på!

"Turist i egen by" 28. januar

Velkommen som "turist i egen vinterby" 28. januar, sier prosjektleder i Kristiansand kommune, Randi Haukom. Har du problemer med å melde deg på nett, så kom gjerne innom oss i serviceskranken i Rådhuskvartalet, inngang Tollbodgata. Foto: Ragna Marie Henden

- Vi synes det var så gøy å oppleve gleden og entusiasmen over alle de gode tilbudene vi har, at vi gjentar suksessen, sier prosjektleder i Kristiansand kommune, Randi Haukom. - Nå inviterer vi byens innbyggere til å besøke museer, attraksjoner og aktiviterer i vår flotte by om vinteren. Tenk en hel dag med gratis inngang til en rekke fine aktiviteter for både barn og voksne. Det skjer mye spennende i byen også om vinteren!

- Prøv gratis guidet tur på Segway! Gratis kirkekonsert i Domkirka, omvisning på Gimle gård og Stiftelsen Arkivet. Ta barna med til aktiviteter i Odderøya Museumshavn og til Barnas Kunstmuseum på Sørlandets Kunstmuseum. På Kilden kan barna prøve musikkinstrumenter, kostymer og spille figurteater. Gratis svart kaffe til alle på bakeriene Dampen, Drømmeplassen og Geheb. Guideforeningen stiller med byvandringer og Midt-Agder Friluftsråd tilbyr aktiviteter i Tresse, som skiløype hvis snø, bålpanne med enkel servering osv. Så her blir det mye  gøy, smiler en fornøyd prosjektleder i Kristiansand kommune, Randi Haukom.

Det er like enkelt å melde seg på nå som det var i juni. Det du trenger å gjøre er å registrere deg her – og du viser frem billetten når du kommer på aktiviteten, museet eller attraksjonen som er med på arrangementet «Turist i egen by - Vinter i Kristiansand».

Her får du oversikten over aktiviteter og attraksjoner som du kan oppleve gratis denne dagen 

Kontaktinfo

"Turist i egen by" er et samarbeidsprosjekt mellom Kristiansand kommune og Visit Sørlandet.

Prosjektleder for Kristiansand kommune, Randi Haukom, mobil 464 43 404
Prosjektleder for Vist Sørlandet (USUS), Inger Hutchinson. mobil 971 90 644

"Turist i egen vinterby" 28. januar. Gratis invitiasjon til en rekke attraksjoner! Husk å melde deg på. Foto: Visit Sørlandet

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 05.01.2017 11:04
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?