Gå til hovedinnhold

Trenger flere fosterhjem!

- Flere barn og unge trenger fosterhjem. Har du plass til en til, og kan tenke deg å ta i mot? Kom på et helt uforpliktende informasjonsmøte om det å være fosterhjem. Vi arrangerer flere møter i løpet av høsten, sier rådgiver Irene Sande i fosterhjemstjenesten i Bufetat region sør.

Informasjonsmøter i Kristiansand

Har du plass til en til? Flere barn og unge trenger fosterhjem.

Informasjonsmøtene om fosterhjem er for deg som ønsker å vite mer om hva det vil si å være fosterhjem for et barn eller en ungdom i alderen 8 -18 år. Møtet er helt uforpliktende og du trenger ikke melde deg på i forkant. Her får du vite mer om hvem som kan bli fosterforeldre, hvordan du blir det, økonomi og rettigheter, hvorfor barna må flytte fra sine foreldre og hvem fosterbarna er.

Det er Fosterhjemstjenesten i Bufetat region sør som arrangerer kursene. De skaffer gode fosterhjem for barn og unge som barnevernstjenesten i Kristiansandsregionen må flytte til fosterhjem.

- Vi håper foreldre som har et ekstra hjerterom for flere barn vil komme på et informasjonsmøte og høre mer om hva det innebærer å bli fosterhjem, sier Tine F. Langeland, avdelingsleder for fosterhjemsavdelingen i Kristiansandsregionen, landets største barnevernstjeneste.

- Alle som blir fosterhjem får god oppfølging og kursing både i forkant og underveis, sier Sande og Langeland.

Møtedatoer

- Vi trenger flere fosterforeldre. Har du plass til en til, så kom gjerne på et uforpliktende informasjonsmøte, oppfordrer fv Irene Sande, rådgiver i fosterhjemstjenesten i Bufetat region sør og Tine F. Langeland, avdlelingsleder for fosterhjemstjenesten i Kristiansandsregionen. Foto: Ragna Marie Henden

Informasjonsmøtene i Kristiansand holdes på Fylkeshuset i Tordenskjoldsgate 65.

Informasjonsmøte 22. august kl 17.00 – 19.00

Informasjonsmøte 13. september kl 17.00 – 19.00

Informasjonsmøte 10. oktober kl 17.00 – 19.00

Mer informasjon

Kontakt

Rådgiver Irene Sande, Bufetat region sør, Fosterhjemstjenesten Kristiansand, mobil: 4661 8304

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 08.08.2018 13:55
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?