Gå til hovedinnhold

Tilbud i høstferien

Fritidsetaten Øst og Fritidsetaten Vest tilbyr barn og unge flotte turer og arrangementer i høstferien. Blant tilbudene er tur til dyreparken, klatrepark og actiondag.

Opplevelser og vennskap

I høstferien tilbys barn og unge turer til dyreparken og klatrepark, samt kunne bli med på en spennende actionfylt dag med laser tag, cageball og mye mer. Foto: Fritidsetaten Vest.

Høstferien i Kristiansand varer fra 1.-5. oktober, og i løpet av denne uken er det mye barn og unge kan bli med på. For Fritidsetaten Øst og Fritidsetaten Vest arrangerer nemlig turer til dyreparken og klatreparken Høyt & Lavt på Grotjønn turområde. I tillegg blir det arrangert en actionfylt dag med laser tag, cageball, shuffleboard, hoppesklie og mye annet gøy.

Enhetslederne i fritidsetatene kan fortelle at formålet med tilbudene er å gi barn og unge en god ferieopplevelse.

– Vårt ønske er å tilby gode ferieopplevelser for alle. Erfaringene viser at de unge syns det er gøy, og for noen vil det være en introduksjon til nye aktiviteter, og nye vennskap oppstår, forteller Sissel Høyvik Hauso. Hun er enhetsleder for Fritidsetaten øst.

– Ferietilbudene gir barn og unge muligheten til å bli med på turer og arrangementer med voksen tilstedeværelse. Formålet er at de skal ha det gøy, og blant våre tilbud er en tur til klatreparken. Her kan man blant annet teste en zip-line som lar deg suse over bakken i 60 km i timen, forteller Geir Jønsrud, enhetsleder for Fritidsetaten Vest.

Påmelding

Oppdatert mandag 3. september: 
Påmelding til både Fritidsetaten Øst og Fritidsetaten Vest er nå tilgjengelig.

Mer informasjon om tilbudene, samt påmelding finner du her:

Tilbud i høstferien

Kontakt

Har du spørsmål om tilbudene kan du ringe:

Fritidsetaten Øst, v/ Sissel Høyvik Hauso, telefonnummer: 901 68 448

Fritidsetaten Vest, telefonnummer: 38 00 74 60

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 31.08.2018 09:00
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?