Gå til hovedinnhold

Temakveld for foreldre

16. november inviterer kommunalt foreldreutvalg for grunnskolen til temakveld om foreldresamarbeid og barn og unges psykiske helse.

16. november

Alle som har barn i grunnskolen inviteres til foredrag torsdag 16. november. (Foto: Anders Martinsen fotografer)

Alle som har barn i grunnskolen er invitert til temakvelden torsdag 16. november fra klokka 17.30 og to timer framover. Stedet er Niels Henrik Abels hus i Tordenskjolds gate 68.

Kommunalt foreldreutvalg for grunnskolen i Kristiansand (KOMFUG) arrangerer hvert år en temakveld for alle som har barn i grunnskolen. Her rettes oppmerksomheten mot temaer som KOMFUG jobber ekstra med og er opptatt av.

I år er temaet forebygging gjennom foreldresamarbeid og -nettverk, og barn og unges psykiske helse.

Kristine Hasund har «Foreldrenettverk i skolen» som overskrift for sitt foredrag. Mia Börjesson stiller spørsmålet: Hvordan kan vi "vaksinere" våre barn og unge til god psykisk helse?

Påmelding

Om foredragsholderne

Kristine HasundKristine Hasund er språkviter og førsteamanuensis ved Institutt for fremmedspråk og oversetting ved UiA. Hun har tidligere vært ansatt ved avdeling for barn og unges psykiske helse (ABUP) ved Sørlandet sykehus. Der har hun arbeidet med kommunikasjon i konflikt, og forebyggende psykisk helsearbeid i skjæringspunktet mellom språk og psykisk helse. Hun brenner for foreldrenettverk som forebyggende barne- og ungdomsarbeid, og er en engasjerende foredragsholder.

 

Mia BörjessonMia Börjesson er sosionom. Hun har mangeårig erfaring med å arbeide med tenåringer og deres familier som kommunal klinisk sosionom, og gjennom veiledning og samtaler hvor hun ser på seg selv som en «detektiv» som skal finne frem til kompetanse og kunnskap som den enkelte kan bruke til å hjelpe seg selv og andre. Börjesson er en ettertraktet foredragsholder og coach, og arbeider ut fra mottoet «Alene klarer vi en del – men ikke alt».

Forfatter: Jon Sverre Karterud
Publisert: 09.11.2017 08:38
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?