Studenter kan få gratis busskort

Er du student og har meldt flytting til Kristiansand etter 21. juni 2017, kan du nå søke om gratis busskort for studieåret 2017-2018.

Flere innbyggere

Studenter som melder flytting til Kristiansand kan søke om gratis busskort.Kristiansand kommune ønsker flere innbyggere velkommen. Det gir kommunen nødvendige inntekter. Ved å tilby gratis busskort hele det første studieåret for studenter som melder flytting, ønsker kommunen å stimulere til at flere som kommer til Kristiansand også melder flyttingen til Folkeregisteret. 

Flyeren om tilbudet om gratis busskort til studenter som melder flytting til Kristiansand blir nå distribuert på universitetet og høyskolene i byen.Slik søker du

For å få busskortet, må du sende inn en søknad elektronisk til Kristiansand kommune på www.gratisbusskort.no. Da kommer du til en side her på kommunens nettportal. Finn den grønne knappen som er lenke til det elektroniske søknadsskjemaet. Så snart søknaden er godkjent, vil du motta en bekreftelse på e-post som du skriver ut og tar med til Agder Kollektivtrafikk.

AKT holder til i Tollbodgata 22 og utsteder kort fra og med 15. august 2017.

Busskortet er gyldig på alle ordinære ruter i både Vest-Agder og Aust-Agder. Unntak er nattbuss, flybuss og ekspressbuss.

 

Forfatter: Svein Tybakken
Publisert: 30.08.2017 09:00
Sist endret: 30.08.2017 09:11