Gå til hovedinnhold

Stengt mandag 15. mai

Hovedbiblioteket i Kristiansand må dessverre holde stengt mandag 15. mai.

Snart ferdig

Biblioteket i byen må dessverre holde helt stengt mandag 15. mai. (Foto: Helge Dyrholm)

- Vi skifter hele inngangspartiet vårt mot Gyldenløves gate denne dagen. Siden vårt inngangsparti mot Torvet fortsatt er utilgjengelig, blir vi dessverre nødt til å stenge biblioteket denne dagen. Vi beklager at stengingen blir varslet så kort tid i forveien. Vi håpet i det lengste at vi kunne unngå nok en stengt dag, men nå kunne ikke arbeidet med nytt inngangsparti utsettes lenger. Skal du levere bøker, vent én dag til tirsdag 16. eller lever bøkene på Vågsbygd bibliotek. Der er det åpent fra klokka 10 til 19 på mandag, sier biblioteksjef Anne Kristin Undlien til bibliotekets Facebook-side.

Den verste perioden med byggestøv og byggestøy er nå over. Alt av byggearbeid skal være ferdig til sankthans. I løpet av sommeren skal møbler og inventar på plass.

Feiring 24. august

- Nå vil også gradvis større områder av biblioteket bli tilgjengelig for publikum. Vi ser fram mot fine nyoppussede lokaler – og å kunne gi alle innbyggerne i Kristiansand enda bedre bibliotektjenester. Vi håper dere fortsatt har litt tålmodighet med oss nå i innspurten og overgangsfasen. 24. august feirer vi vår nye storstue, arrangementsrommet i underetasjen, med en festforestilling. Dette er også vår måte å markere gjenåpningen av hovedbibliotek og fullført ombygging, sier Undlien.

Forfatter: Jon Sverre Karterud
Publisert: 12.05.2017 15:03
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?