Gå til hovedinnhold

Statsråd Monica Mæland deler ut prisen for attraktiv by 18. juni

Mandag 18. juni kommer kommunalminister Monica Mæland til Kristiansand for å overrekke prisen for Norges mest attraktiv by.

Frokostarrangement på Torvet 18. juni kl 8.45 - 10.00

Statsråd Monica Mæland kommer til Kristiansand 18. juni for å overrekke prisen for Norges mest attraktive by. Foto: Paul Paiewonsky

– I anledning statsrådens prisutdeling inviterers ulike grupper til frokostarrangement på Torvet fra kl. 8.45 – 10.00. Det blir taler og kulturelle innslag, og så gleder vi oss til at statsråden vil overrekke Kristiansand prisen for Norges mest attraktive by, sier ordfører Harald Furre.

Juryleder Erling Dokk Holm vil gi en begrunnelse for tildeling av prisen til Kristiansand.

– Mange aktører, inkludert politikere, kommuneadministrasjon, næringsliv og organisasjoner har lagt ned mye arbeid i å utvikle byen, og dette er en utmerkelse som gir inspirasjon til videre arbeid, sier ordfører i Norges mest attraktive by.

Program for statsråd Mæland

Kommunalminister Monica Mæland deler ut prisen under frokostarrangement, som varer til klokka 10. Etter det vil både parksjef Aase M. Hørsdal og plan- og bygningssjef  Venke Moe guide statsråden på en vandring fra Torvet, forbi Teateret, langs Strandpromenaden, til Tangen og avslutte på Tangen videregående skole.

Prisen attraktiv by

«Attraktiv by» er statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling og deles ut av Kommunal- og moderniseringsdepartementet en gang i året.

Mer om prisen og begrunnelsen

Kontakt

Ordfører Harald Furre, 982 81 890
Parksjef Aase M. Hørsdal, 952 16 186

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 15.06.2018 08:00
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?