Gå til hovedinnhold

Sommerskoletilbud for 5.- 7. klassinger!

Kristiansand kommune gjentar fjorårets forsøksprosjekt med gratis sommerskole for barn, og inviterer til nye spennende kurs i uke 26 og uke 33.

Gratis Sommerskole i uke 26 og uke 33

- 5.- 7. klassinger i Kristiansand får nå tilbud om en ukes sommerskole i uke 26 og uke 33. Her er det gode og interessante kurs, inviterer sommerskoleansvarlig i Kristiansand kommune, Ola Martin Kyllo. Foto: Ragna Marie Henden

- Vi gjentar fjorårets suksess med sommerskole for barn som går i 5. – 7. klasse, forteller rådgiver Ole Martin Kyllo i kommunens oppvekstsektor.

– I forkant har vi i år gjennomført en undersøkelse blant barna og spurt hva de kan tenke seg å lære mer om i en ukes sommerskole. Vi prøver å oppfylle ønskene til barna, og har kontaktet lag og organisasjoner som nå tilbyr alt fra kurs i improteater til matkurs, klatrekurs, lodde-verksted og vitenklubb.

300 plasser

- Vi har 300 plasser til sammen på de ulike kursene, og det er fortsatt noen plasser igjen, men får vi mange flere enn 300 må vi ta loddtrekning, sier Kyllo, som synes det er kjempespennende å arrangere sommerskole som gir elevene en annerledes og nyttig læring i tillegg til tradisjonelle fag. Det er våre politikere som har ønsket sommerskole som en prøveordning i 2017 og  2018, sier sommerskoleansvarlig i Kristiansand kommune.

Alle elever i 5.- 7. klasse i Kristiansand har fått brosjyren om Sommerskoletilbudet.

Mer informasjon

Om kursene og påmelding

Kontakt

Sommerskoleansvarlig og lærer ved pedagogisk senter, Ole Martin Kyllo, tlf 382 43 631, Ole.Martin.Kyllo@kristiansand.kommune.no

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 19.04.2018 13:52
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?