Gå til hovedinnhold

Sjekk status for skiløyper

På skisporet.no kan du se hvor og når skiløypene til enhver tid blir preparert.

Holder deg oppdatert

Vinteren har for alvor festet sitt grep på Sørlandet, og mange velger å ta i bruk skiene. Med skiporet.no kan du til enhver tid være oppdatert på prepareringsstatus i lysløypene i Kristiansand. (Foto: Anders Martinsen fotografer).

For mange er vinteren en etterlengtet årstid for å kunne ta frem skiene og teste forholdene i lysløypene. For å gjøre det lettere å planlegge neste skitur, tilbyr Kristiansand kommune en sanntids-oversikt over hvilke løyper som er preparert. 

skisporet.no kan du se hvor løypemaskinen har vært, og hvor den arbeider akkurat nå. Bla deg nedover på kartet til du finner Kristiansand, og scroll for å zoome inn. Portalen fungerer på smarttelefon, nettbrett og PC. I menyen til høyre er det fargekoder som viser hvor lenge siden løypemaskinen har vært i løypa.

Når du har funnet ønsket område kan du se detaljert oversikt over løypene som har blitt preparert, og hvor løypemaskinen er.

Driftssjef Kurt Tange Jensen i parkvesenet er godt fornøyd med tilbudet.

– Andre kommuner og skiforeninger har allerede tatt i bruk denne portalen, og jeg er glad for at også vi kan tilby dette til våre innbyggere. Med skisporet.no kan folk til enhver tid være oppdatert på statusen i skisporene, sier han.

Også på sidene til Midt-Agder Friluftsråd oppdateres det jevnlig med status for preparering av løyper. 

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 31.01.2019 13:49
Sist endret: 31.01.2019 14:08

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?