Sjekk status for skiløyper

På skisporet.no kan du se hvor og når skiløypene til enhver tid blir preparert.

Holder deg oppdatert

Vinteren har for alvor festet sitt grep på Sørlandet og kulda gjør at mange velger å ta i bruk skiene. Med skiporet.no kan du til enhver tid være oppdatert på prepareringsstatus i lysløypene i Kristiansand. Foto: Anders Martinsen fotografer.

For mange er vinteren en etterlengtet årstid for å kunne ta frem skiene og teste forholdene i lysløypene. For å gjøre det lettere å planlegge neste skitur har Kristiansand kommune etablert et nytt tilbud som lar deg se hvilke løyper som er preparert i sanntid.

skisporet.no kan du se hvor løypemaskinen har vært, og hvor den arbeider i sanntid. Bla deg nedover på kartet til du finner Kristiansand, og scroll for å zoome inn. Portalen fungerer på smarttelefon, nettbrett og PC. I menyen til høyre er det fargekoder som viser hvor lenge siden løypemaskinen har vært i løypa.

Når du har funnet ønsket område kan du se detaljert oversikt over løypene som har blitt preparert, og hvor løypemaskinen er.

Driftssjef Kurt Tange Jensen i parkvesenet er godt fornøyd med å ha fått på plass det nye tilbudet.

– Andre kommuner og skiforeninger har allerede tatt i bruk denne portalen, og jeg er glad for at også vi kan tilby dette til våre innbyggere. Med skisporet.no kan folk til enhver tid være oppdatert på statusen i skisporene, sier han.

 

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 24.03.2018 13:49
Sist endret: 27.03.2018 08:38