Gå til hovedinnhold

Sesongslutt for isbanen

Isbanen Kompis er åpen til og med søndag 17. mars.

Lydanlegg?

Mange skøyteglade har brukt Kompis i løpet av sesongen. Her er Ida Høsteland (t.v.) og Elisabeth Skibsrud foreviget mens Torvet var julepyntet i desember. (Arkivfoto: Svein Tybakken)

– Det har vært stor aktivitet på Kompis i løpet av sesongen, og vi er kjempefornøyd med at banen har vært så mye i bruk. Nå er tiden kommet for å pakke vekk banen, for å gi plass til andre arrangementer på Torvet, sier driftssjef Kurt Tange Jensen i Kristiansand kommunes parkvesen.

Han forteller at banen skal være klar til å ta imot skøyteglade gjester igjen 1. søndag i advent, samtidig som Julebyen Kristiansand åpnes.

– Vi håper at vi skal ha på plass et lydanlegg neste sesong, slik at vi kan spille musikk og gjøre det enda triveligere for folk, sier Tange Jensen.

Populært med utlån

Fra årets sesong trekker han fram ordningen med utlån av skøyter. De siste helgene har det vært anledning til å låne skøyter fra ei bu rett ved Kompis. Det er Kristiansand Ishockeyklubb som har stått for det praktiske arbeidet med utlån. Skøytene kommer fra Fritidsetaten Øst og Fritidsetaten Vest, som har egne lager med utstyr til utlån.

Gratis utlån

– Samarbeidet med ishockeyklubben og fritidsetatene har vært veldig bra, og ordningen har vært til glede for mange. Det har vært lånt ut opptil 100 par skøyter enkelte helger, forteller driftssjef Kurt Tange Jensen.

Forfatter: Jon Sverre Karterud
Publisert: 14.03.2019 11:01
Sist endret: 15.03.2019 15:09

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?