Gå til hovedinnhold

Romeo og Julie

Nå kan du sikre deg billetter til forestillingen Romeo og Julie 30. og 31. mai kl. 18.00 i Kilden Teater og Konserthus. Forestillingen er basert på den romantiske kjærlighetstragedien skrevet av William Shakespeare og arrangeres av Knuden – Kristiansand kulturskole.

Romeo og Julie

30. og 31. mai arrangerer Knuden – Kristiansand kulturskole forestillingen Romeo og Julie.

Romeo og Julie er en romantisk kjærlighetstragedie skrevet av William Shakespeare. I denne versjonen av Romeo og Julie ligger fokuset på ungdommens råskap og konfliktene som har blitt videreført dem fra forfedrene. Midt oppi dette ligger en forelskelse mellom to unge mennesker, villig til å gjøre hva som helst for å være sammen.
"... kanskje, om vi bare gifter oss, så løser det seg. Kanskje familiene våre skjønner hvor idiotisk denne feiden er... Jeg vet ikke en gang hva jeg kjemper for. Det er ikke min kamp."

Utenfor Kilden Teater og Konserthus møter publikum Verona by. Her kan man vandre omkring blant boder med yrende liv, levende musikk og god stemning. Det blir til og med mulighet til å fly drager!

Billetter

TID: 30. og 31. mai kl 18.00
STED: Kilden Teater og Konserthus
Anbefalt aldersgrense: 10 år

Billetter fås kjøpt på www.kilden.com

KUL-TUR

Knuden - Kristiansand kulturskole har over tre år vært en del av Norsk kulturskoleråds prosjekt KUL-TUR, støttet av Nordea Norge. Prosjektet er et kompetanseutviklingsprogram der fokuset har vært å utvikle og styrke kompetansen i produksjon og formidling av kunst og kultur. Romeo og Julie er Knudens avslutningsforestilling i prosjektet.

Forfatter: Marte Krogstad/Knuden - Kristiansand kulturskole
Publisert: 24.05.2018 08:10
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?