Gå til hovedinnhold

Presenterer Business Region Kristiansand

Business Region Kristiansand er på plass med egen stand på Arendalsuka. Torsdag presenteres prosjektet og dets nyansatte leder om bord på fullriggeren «Sørlandet». Verdens eldste fullrigger ligger ved kai ved Clarion Hotell Tyholmen.

Utvikle næringslivet

Leder for by- og samfunnsenheten i Kristiansand kommune, Knut Felberg (t.v.) og teknisk direktør Ragnar Evensen med KRS/BIZ på t-skjota. Dette er kjennemerket for prosjektet Business Region Kristiansand, som er et samarbeidsprosjekt innen næringsliv, akademia og offentlig sektor. Foto: Ragna Marie Henden– Vi ønsker å presentere prosjektet Business Region Kristiansand for næringsliv, akademia, statlige- og kommunale samarbeidspartnere som deltar her, og fortelle at vi finnes og vil være et verktøy for å videreutvikle et kompetent, innovativt, attraktivt og internasjonalt næringsliv i regionen, sier teknisk direktør i Kristiansand kommune, Ragnar Evensen.

I dag, torsdag 17. august kl. 17.30, inviterer Kristiansand kommune med ordfører Harald Furre og rådmann Tor Sommerseth i spissen til dekkselskap på fullriggeren «Sørlandet».

Det er ventet et hundretalls gjester fra næringsliv, Universitetet i Agder og representanter fra offentlige samarbeidspartnere.

Nyansatt leder

Teknisk direktør Ragnar Evensen er glad for å kunne presentere Kristiansands nyansatte næringssjef, Geir Askvik Haugum (bildet), for alle som gjester «Sørlandet». Haugum skal også lede Business Region Kristiansand. Han er i dag ansatt i EFTA med ansvar for forretningsutvikling og innovasjonsprogrammene i EØS-midlene.

– Vi har store forventninger til hans brede, internasjonale erfaring og unike nettverk. Haugums bakgrunn fra vil bety mye for vår eksportrelaterte næringsregion. Hans innsikt og erfaring fra virkemiddelapparatet i EU-systemet og kjennskap til nye næringer og innovasjon innen miljøteknologi, gjør ham til den beste ambassadøren vi kunne tenke oss – ikke minst inn mot Brüssel, sier Evensen.

Kontakt for mediene

Teknisk direktør Ragnar Evensen, tlf. 901 98 087

Forfatter: Svein Tybakken
Publisert: 17.08.2017 12:15
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?