Gå til hovedinnhold

Planlegg jul og bestill julebod på Torvet!

– Julemarkedet i fjor ble en suksess. Nå planlegger vi marked med enda flere boder, mer underholdning og utvidede åpningstider. Det er bare å bestille bod nå, sier arrangementskonsulent Lisan Gjendem i Kristiansand kommune.

Større julemarked i år

Arrangementskonsulent Lisan Gjendem jobber med juleplaner i sommer og inviterer til bestilling av juleboder. - Det er en stund til skøytene kan tas i bruk igjen, nyt blomster og folkelivet på Torvet, og planlegg for jul, sier Lisan Gjendem. Foto: Ragna Marie Henden

– Fjorårets julemarked med boder og underholdning, historisk juletreutstilling, barneaktiviteter, nisse og fototelt ble meget vellykket, og mange mennesker kom til Kvadraturen og hadde en fin opplevelse. Samarbeidet Julebyen, Kvadraturforeningen, Vest-Agdermuseet og FVN-julefoto ble en suksess med aktiviteter som gledet mange.  I år ønsker vi å gjøre det enda bedre, og har startet planleggingen i god tid i «juli-måned», sier Gjendem, som synes jobben med juleplanlegging i juli er gøy.

– Vi skal invitere til aktiviteter i det åpne byrommet, og skape liv og røre på Torvet hele året. Det er en glede å bidra til gode opplevelser for byens befolkning her, sier arrangementskonsulenten i Kristiansand kommune.

Første mann til mølla

– Vi har allerede fått flere søknad om bodplasser til årets julemarked, og har nå 15 – 20 igjen. Her praktiserer vi første mann til mølla, med forbehold å få til et mangfold i bodene med julerelaterte varer. Lokal mat og håndverk er populære varer, og selvsagt andre produkter av god kvalitet, sier arrangementskonsulenten.

Skjema for søknad julebod

Send skjema her

Åpningstider for julemarkedet 2018

Nytt i 2018 er åpent julemarked hver dag siste uka før julaften.

Lørdag 1. desember kl.12.00–18.00 og søndag 2. desember kl. 14.00–18.00.
Uke 49 og 50 torsdag og fredag kl. 14.00–19.00. Lørdag kl.12.00–18.00 og søndag kl. 14.00-18.00.
Mandag 17. desember - fredag 21. desember kl. 14.00-19.00.
Lørdag 22. desember kl. 12.00-18.00 og søndag 23. desember kl. 14.00-18.00.

Meld inn kor og korps

– I fjor hadde vi flere kor, artister og musikanter som hadde pop up konserter. Dette ønsker vi enda mere av i år, kor, korps og artister som skaper ekstra julestemning og vise sine ferdigheter. 2018 er musikkorpsenes år og vi håper mange korps vil melde seg. I år vil vi lage en mini-konsertplan, og tilby de som melder seg i god tid fin markedsføring gjennom FB og plakater. Vi jobber for å lage et samlet underholdningsprogram for julemarkedet 2018, lokker Gjendem.

Frierbenken

– Vi minner også om «frierbenken» som også vil komme på plass i desember, med et lysende hjerte over. Her bidrar vi gjerne til å skape overraskelser, sier Gjendem. –  Ikke langt unna har vi også vårt vigselsrom, om noen ønsker å gifte seg, smiler Gjendem, som også jobber som vigsler.

Isbanen åpner lørdag 1. desember

– Kunstisbanen på Torvet ble det store trekkplasteret og meget godt besøkte sted ved julemarkedet i fjor. Isbanen åpner lørdag 1. desember, om ikke juliværet varer helt til jul, sier Lisan Gjendem, som oppfordrer folk til å benytte benker og hengekøyer, se på blomster og folkeliv på Torvet i sommer, og glede seg til jul på Torvet i desember.

Fra fjorårets arrangement

Kontakt

Arrangementskonsulent Lisan Gjendem, epost  Lisan.Gjendem@kristiansand.kommune.no
mobil: 481 14 329

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 06.08.2018 14:24
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?