Gå til hovedinnhold

Pitchekonkurranse for gründere

16. november arrangeres Gründerkveld og nå søkes det etter gründercase til årets pitchekonkurranse.

Pitchekonkurranse

16. november kan du pitche din forretningsidé for publikum og investorer på "Kapital Møter Gründer" i Gründeruka. Foto: Scanstock

Under Gründeruka arrangerer Kristiansand kommune og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen med samarbeidspartnere Gründerkveld. Dette er en arena hvor kapitalen kan få innblikk i det som rører seg av gründeraktivitet i regionen.

I den forbindelse søkes det nå etter gode gründercase som skal få pitche sin forretningside foran publikum og få tilbakemelding fra investorer i etterkant av presentasjonen.

De fem utvalgte får eksklusiv speed date med investorer, og vinneren får mentor av Innovasjon Norge og oppleve Technoport i Trondheim sponset av SR bank. Innoventus Sør og Innovasjon Norge bidrar inn i forretningsidekonkurransen og Connect skal trene gründerne til pitchingen.

Påmelding til konkurransen

Påmeldingsfristen er 31. oktober.

Gründerkveld

Gründerkvelden arrangeres på CoWorx 16. november i Kristiansand klokken 17.30. Dette blir en spennende kveld hvor fem dyktige gründere skal pitche sin forretningsidé. Kvelden skal også se nærmere på hva som rører seg av gründere i regionen, hva som skal til for å få en investor og hvorfor en investor skal investere i en gründervirksomhet.

Kvelden avsluttes med servering og mingling i Slakter Sørensens lokaler i underetasjen.
Arrangementet koster 200 kroner.

Påmelding til Gründerkvelden

Mer informasjon om Gründeruka vil komme.

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 13.10.2016 16:01
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?