Gå til hovedinnhold

Oppgraderer lekeplassen i Tresse

Lekeplassen i Tresse får nå en skikkelig oppgradering. Arbeidet skal være ferdig før 17. mai.

Nye leker og sykkelløype

Prosjektleder Tone H. Trelsgård i parkvesenet gleder seg over at lekeplassen i Tresse får en skikkelig oppgradering.

– Mange av dagens lekeapparater skal fortsatt være der. Men i tillegg skal vi blant annet sette opp et nytt og flott klatreapparat, et klatrenett, karusell og trampoliner. I tillegg kommer det flere smådetaljer rundt den nye sandkassa. Det blir også laget en liten sykkelløype inne på lekeplassen, sier prosjektleder Tone H. Trelsgård i Kristiansand kommunes parkvesen.

Lekeplassen er stengt mens oppgraderingsarbeidet skjer.

Åpner før 17. mai

– Målet er at lekeplassen er klar til bruk igjen før 17. mai. Vi gleder oss til å tilby nye aktiviteter både for de minste og for de litt eldre barna, og vi håper også vi finner en god plass der folk kan grille, forteller Trelsgård.

Slik blir det

Det blir også lagt nytt dekke på lekeplassen. Noen steder blir det gress, andre steder blir det enten sand, gummi, skifer eller asfalt. Trær og busker skal fortsatt stå, og det blir godt med benkeplass til å slappe av på.

Det er Landskapsentreprenørene som står for arbeidet. Oppgraderingen skjer i et samarbeid mellom parkvesenet og utbyggere av boligprosjekter i nærområdet. Utbyggerne bidrar med penger, mens parkvesenet har laget utomhusplanen og står for prosjekteringen. 

Forfatter: Jon Sverre Karterud
Publisert: 24.03.2018 12:53
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?