Gå til hovedinnhold

Offisiell åpning av Tveit idrettshall

Fredag 18. august blir det offisiell åpning av Tveit idrettshall. Etter et drøyt års byggetid står flerbrukshallen ved Ve skole i Tveit klar til bruk.

Ny flerbrukshall

Dette er den nye flerbrukshallen på Tveit. Foto: Lillian Tveit.

Etter flere års planlegging, og et drøyt års bygging står nå den nye flerbrukshallen, Tveithallen, ved Ve skole klar til bruk. Hallen på 1550 kvm er bygd i tilknytning til volleyballballhallen med felles garderober, og har tribuneplass til ca. 250 mennesker.

Idrettshallen er bygd i samarbeid med Tveit idrettslag. Idrettssjef Terje Abrahamsen gir stor honnør til ildsjelene i idrettslaget som har vært involvert i planleggingen siden 2009.

– Behovet for en idrettshall i Tveit har vært stort, og takket være driftige og flinke ildsjeler står den nå klar til bruk. Klubben har brukt to millioner av egen klubbkasse for å realisere hallen, og resultatet er en flott og fullverdig idrettshall med stor kapasitet.

Offisiell åpning og bygdefest

Fredag 18. august er det klart for åpning og bygdefest i den nye flerbrukshallen. Foto: Lillian Tveit.

Fredag 18. august klokken 11.30 arrangeres den offisielle åpningen. Først ut er Kristiansand Eiendom som ønsker velkommen før idrettshallen overrekkes til ordfører Harald Furre. Deretter overrekkes hallen til representanter fra Idrettsetaten, Ve skole og Tveit idrettslag. Etter overrekkelsen blir det sanginnslag fra 100 elever fra Ve skole. Siste post på programmet er omvisning for inviterte gjester.

Del to av åpningen arrangeres på kvelden med blant annet bygdefest. Arrangementet starter klokken 17.30 hvor Hånes- og Tveit skolekorps varmer opp publikum til håndballkamp.

Klokken 17.55 tar årets TV-aksjon ordet, og klokken 18.00 arrangeres håndballkamp med Vipers med påfølgende autografskriving. Samtidig med kampen er det en rekke utstillere på plass, og klokken 20.00 er det klart for gratis bygdefest.

Her stiller Tveit Idrettslag og turløypegruppen med salg av blant annet brus, pølser og hamburgere. Det blir også musikkinnslag av Tveit Frikirke, Tveit Union Musikkorps, Tveit Veterankorps og Tveit Menighet deltar med husbandet og Jens Olai Justvik.

Fullt program finner du her.

Kontaktperson for media

Idrettssjef Terje Abrahamsen, mob: 913 80 170

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 14.08.2017 09:17
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?