Gå til hovedinnhold

Offisiell åpning av Sukkevann idrettshall II

Fredag 15. desember blir det offisiell åpning av Sukkevann idrettshall II i bydelen Randesund.

Ny idrettshall

Etter ca. 1 års byggetid er det klart for den offisielle åpningen av Sukkevann idrettshall II fredag 15. desember. Foto Trond Even Tønnesen

Den nye idrettshallen på Sukkevann i bydelen Randesund står nå klar etter ca. 1 års byggetid. Idrettshallen er på 25x45 meter og er en forlengelse av den eksisterende idrettshallen på Sukkevann. Eksistrende garderober skal brukes, og på utsiden har det blitt en ny parkeringsplass med 85 plasser.

På Sukkevann er det i dag en idrettspark som består av idrettsanlegg, tennis- og fotballbaner, fitnessrom, bordtennisrom og flerbrukshall. Randesund Idrettslag er Sørlandets største idrettsklubb, og den håndballklubben i Norge med flest medlemmer. De har klubbhuset sitt på området og er blant de som disponerer idrettsanleggene. Med mange aktive medlemmer var det behov for en ekstra hall, og idrettssjef Terje Abrahamsen er glad for at hallen nå er på plass.

– Den nye idrettshallen gir Randesund Idrettslag en solid kapasitetsøkning i nærområdet for alle sine håndballag. Dette vil også bidra til at ukentlige bilturer til Gimlehallen reduseres, samt frigi treningstid til øvrige hallidrettsklubber i kommunen. Nå ser vi frem til den offisielle åpningen, og til at hallen kan tas i bruk i årene fremover, sier idrettssjefen.

Program for dagen

Den offisielle åpningen finner sted i Sukkevann Idrettshall II fredag 15. desember klokken 12.00.

Først ut er byggesjef i Kristiansand Eiendom, Ingvald Grønningsæter som skal ønske velkommen og informere om prosjektet.

Deretter blir det offisiell åpning av hallen med ordfører Harald Furre og representanter for idrettsetaten. Neste post på programmet er kulturinnslag fra Randesund før det blir bevertning for arrangementets gjester i klubbhuset til Randesund Idrettslag.

Offisiell del avsluttes ca. klokken 14.00.

Kontaktperson for media

Idrettssjef Terje Abrahamsen, mob: 913 80 170

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 11.12.2017 14:35
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?