Gå til hovedinnhold

Offisiell åpning av nye Fagerholt skole

Onsdag 26. oktober blir det offisiell åpning av nye Fagerholt skole. Etter et drøyt års byggetid sto skolen ferdig i høst. Nå er også uteområdene ferdigstilt.

Alt er nytt

Nye Fagerholt skole

– Dette er en dag vi har sett frem til med forventning og glede. Vi ønsker å vise fram en levende skole med læringsaktivtet inne og lek ute, sier en stolt rektor Arild Sæbø.

Han gleder seg over det nye skoleanlegget og fremhever særlig at skolen har byens største, og etter Sæbøs mening, beste skolegård.

– Vi har lagt stor vekt på at det skal være lek og moro og aktiviteter i friminuttene. Derfor finner elevene en rekke apparater og aktivitetsgjenstander i skolegården, sier Sæbø.

Mens den gamle Fagerholt skole var formet som en åpen skole har den nye skolen fått flere innvendige vegger. Det er laget tre klasserom på hvert trinn, men fortsatt med mulighet for en smule fleksibilitet på den måten at det er mulig å åpne opp mellom to av rommene.

– Åpen skole var jo et 70-tallsfenomen. Det har sine fordeler og ulemper. Men ut fra en samlet vurdering valgte vi å etablere klasserom, sier Sæbø.

5100 kvadratmeter

Rektor Sæbø gleder seg til å vise fram 5100 kvadratmeter splitter ny skole til de inviterte gjestene onsdag 26. oktober. Det blir en høytidelig offisiell åpning ved ordfører Harald Furre, det blir korpsmusikk og sang, elevinnslag, pølsefest og kaker. Og helt sikker taler.

– Det er en stor dag for oss, dette, forteller rektor Arild Sæbø.

Her kan du lese mer om skolens historie.

Forfatter: Bjørn Amundsen
Publisert: 25.10.2016 10:21
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?