Gå til hovedinnhold

Ny rådmann i Kristiansand på plass

- Jeg gleder meg til å ta fatt, sier ny rådmann Ragnar Evensen, som er godt plassert på rådmannskontoret i Kristiansand kommune fra 1. februar. Han er ansatt fram til kommunesammenslåingen er realisert i 2020.

Ragnar Evensen ny rådmann

Ragnar Evensen er ansatt som rådmann i Kristiansand kommune fra 1. februar og til kommunesammenslåingen er realisert i 2020. Her på plass på rådmannskontoret. Foto: Ragna Marie Henden

Ragnar Evensen er utdannet sivilarkitekt med spesialisering i byplanlegging, og har vært teknisk direktør i Kristiansand kommune siden 2006. Evensen tar nå over roret og kontoret etter Tor Sommerseth.

– Tor har utviklet en veldrevet kommune og har stor politisk tillit. Det er derfor store sko jeg nå skal fylle etter Tor. En oppgave jeg går til med ydmykhet, sier den nye rådmannen.

– Det blir også en meget spesiell og spennende tid å være rådmann for Kristiansand i prosessen med kommunesammenslåing med Søgne og Songdalen. Mitt hovedfokus fremover vil derfor være å sørge for at «gamle Kristiansand» drives godt fram til 2020. Våre tjenester og tilbud til innbyggerne skal ikke berøres av at vi er i prosess med kommunesammenslåing, som jo tar mye ressurser internt.

– Min jobb i prosessen er også å være ambassadør for Kristiansand kommune, og ivareta og bringe videre det som fungerer bra hos oss inn i Nye Kristiansand, sier Evensen.

Fokus på levekår

 – I mine to år framover som rådmann i Kristiansand ønsker jeg fokus på levekår for innbyggerne, sier Ragnar Evensen, som en liten programerklæring.

– Fokus på levekår er en dugnad som alle sektorer i kommunen må være med på, sier den nye rådmannen. – Hvordan kan vi sørge for at færre faller utenfor i samfunnet? Det er en nasjonal og regional dugnad som vi må  bidra til, og som ikke kan vente til 2020, sier rådmann Ragnar Evensen, som gjerne også vil takke Tor Sommerseth for innsatsen og et godt og hyggelig og lærerikt samarbeid i mange år.

 – Jeg vil også få takke bystyret for tilliten jeg nå har fått til å være Kristiansand kommunes øverste administrative leder til 2020, sier Kristiansands nye rådmann Ragnar Evensen.

Kontakt

Rådmann Ragnar Evensen, mobil 901 98 087

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 31.01.2018 14:10
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?