Gå til hovedinnhold

Ny politisk rådgiver hos ordføreren

Erle Holstad Wright er ansatt som ny politisk rådgiver for ordføreren i Kristiansand kommune.

Begynner 1. mai

Erle Holstad Wright har vært svært aktiv innen studentpolitikken da hun studerte og har hatt en rekke verv. Når blir hun ny politisk rådgiver i Kristiansand kommune.
Holstad Wright etterfølger Aase Marthe Horrigmo som nylig ble utnevnt som statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Wright er utdannet statsviter og har blant annet erfaring fra studentpolitikk, konsulentvirksomhet og frivillige organisasjoner. Hun var med i Sørlandsutvalget fra 2011 til 2013.

Wright begynner i jobben 1. mai. Hun er nå i foreldrepermisjon etter å ha fått sitt andre barn i september 2017. Hun bor i Søgne, men kommer opprinnelig fra Oslo.

Wright har en master i offentlig politikk og ledelse fra Universitetet i Agder fra 2011. Hun startet samme år som analytiker i Oxford Research der hun ble kjent med Harald Furre, som da ledet firmaet. Deretter var hun i to år ansatt i Trainee Sør hvor hun jobbet for Agder Energi, Aust-Agder fylkeskommune og Kristiansand havn. Siden 2014 har hun vært ansatt som rådgiver i Kreftforeningen.

Aktiv i studentpolitikk

Erle Holstad Wright var svært aktiv innen studentpolitikken da hun studerte og har hatt en rekke verv. Ett av de viktigste og mest profilerte var som leder av NHH-symposiets Studentråd. Wright har også markert seg som en globetrotter. Blant annet var hun i 2007 med reiseselskapet Kilroy og musikkanalen The Voice på «Arround the World Race», et nordisk mesterskap i backpacking, hvor Team Norway vant.

Frem til mai vil Amalie Gunnufsen vikariere i stillingen. Hun er medlem av bystyret for Høyre og studerer for tiden økonomi.

Kontakter for mediene

Erle Holstad Wright : 986 45 546
Amalie Gunnufsen: 995 66 619
Harald Furre: 982 81 890

 

Forfatter: ST
Publisert: 29.01.2018 13:18
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?