Gå til hovedinnhold

Ny næringssjef trolig avgjort i august

32 søkere ønsker å bli ny næringssjef og leder for Business Region Kristiansand. – Vi har fått gode søkere og prosessen er kommet så langt at vi håper å kunne tilby en person stillingen i neste uke, sier teknisk direktør Ragnar Evensen.

32 vil bli næringssjef

32 søkere ønsker å bli ny næringssjef og leder for Business Region Kristiansand. - Vi har fått gode søkere og håper å kunne tilby en person stillingen i neste uke, sier teknisk direktør Ragnar Evensen. Foto: Ragna Marie Henden

Kristiansand kommune søker ny næringssjef for etableringen av prosjektet Business Region Kristiansand. Kommunen ønsker en ambassadør for næringslivet i kommunen, og en nettverksbygger.

32 søkere, 27 menn og 5 kvinner, ønsker å bli den nye næringssjefen i Kristiansand kommune.

– Mange av søkerne har bedt om å få sitt navn unntatt offentligheten, forteller Evensen. – Vi har nå gjennomført intervjuer og regner med å kunne tilby en av søkerne stillingen i neste uke. Vedkommende vil så få 14 dagers svarfrist. Etter dette vet vi om søker takker ja eller om vi må gå videre i prosessen. Så i begynnelsen av august håper vi å ha klart hvem som blir vår nye næringssjef, sier Evensen.

Leder for Business Region Kristiansand

Business Region Kristiansand er et samarbeidsprosjekt innen næringsliv, akademia og offentlig sektor. Den nye næringssjefen skal utvikle og lede dette arbeidet.  Aktørene skal gjennom Business Region Kristiansand samarbeide om felles prosjekter, og videreutvikle et kompetent, innovativt, attraktivt og internasjonalt næringsliv i regionen. 

- Vi ser fram til å få en dyktig næringssjef på plass for både Kristiansand kommune, og som leder for Business Region Kristiansand, sier teknisk direktør Ragnar Evensen. – Vi har søkt etter en dyktig, entusiastisk person, hvor egnethet og nettverk er like viktig som formalkompetanse. En person som har lyst og evne til å få fram kommunens næringslivsarbeid, og har god kjennskap til offentlig sektor. Men det er minst like viktig med god næringslivserfaring. Ny næringssjef må også kunne jobbe tett og i samarbeid med både den politiske- og administrative ledelsen i kommunen.

Mer informasjon om Business Region Kristiansand og stillingen her.

Kontakt

Teknisk direktør Ragnar Evensen, mobil 901 98 087

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 03.07.2017 11:04
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?