Gå til hovedinnhold

Norsk og dansk statsrådbesøk

Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen har med seg sin danske statsrådkollega Thyra Frank på besøk til Aktiv Senior i Kristiansand mandag 18. juni.

Gleder seg

Du som er 60+ har mange tilbud å ta tak i gjennom Aktiv Senior i Kristiansand. Mandag 18. juni får eldrestatsrådene fra Norge og Danmark se en liten smakebit. - Det er flott at de to statsrådene får mulighet til å møte mange av deltakerne våre, og vi gleder oss til å vise frem noen av tilbudene, sier leder av seniorsentertjenesten, Anette Lauvås Haabesland.

Aktiv Senior legger til rette for at innbyggere i alderen 60 pluss kan oppsøke ulike tilbud og aktiviteter. Se mer om tilbudene her.

- Vi håper at statsrådbesøket bidrar til at enda flere får vite om tilbudene våre og oppsøker ett av de fire seniorsentrene vi har i kommunen, sier Lauvås Haabesland.

- Inspirasjon

Åse Michaelsen

Seniorsentrene og Kulturrullatoren i Kristiansand kommune er også løftet frem som lokalt eksempel til inspirasjon i «Stortingsmelding nummer 15 (2017-2018), Leve hele livet».

Besøket finner sted på Kongens senter. Det legges opp til at statsrådene skal få se ulike aktiviteter og at de får anledning til å snakke med deltakerne.

Program

Thyra Frank14.45: Velkommen til Kongens Senter. Servering av jordbær og is, underholdning.
15.00-15.40: Omvisning og presentasjon av ulike aktiviteter.
15.40: Takk for besøket

Kontakt for media

Anette Lauvås Haabesland
Leder av seniorsentertjenesten
952 51 808

Forfatter: Børge Røssaak Nilsen
Publisert: 15.06.2018 14:17
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?