Gå til hovedinnhold

Ny nettside for Kristiansand boligselskap

Kristiansand boligselskap KF har nylig opprettet egen hjemmeside og facebookside.

Ny nettside

Ny nettside for Kristiansand boligselskap. www.krsbs.no

- Vi ønsker at alle som bor i våre leiligheter skal bo godt, og ta vare på boligen, og bo så lenge vedtaket fra helse - og sosial om tildeling av boligen gjelder. De fleste av våre beboere følger kontrakten og husreglene våre, men ikke alle, sier leder av Kristiansand boligselskap, Helga Hodnemyr. - Vi har derfor lagt opp til forventningsavklaringer begge veier. Vi viser hva boligselskapet forplikter seg til å gjøre av drift og vedlikehold, samtidig som vi setter krav til hva vi forventer av våre beboere.

Veiledningsvideoer

På nettsiden er det også en liste med videoer med ulike typer boveiledning. Her er alt fra hvordan en vasker gulvet til hvordan sluken kan renskes. Videoene er hentet fra Husbankens nettsider, fra brannvernforeningen og andre direkte fra YouTube. - Noen av videoene er litt morsomme, og vel verd med en titt for noen og enhver, sier Helga.

Fakta om boligselskapet

Kristiansand boligselskap KF er et kommunalt selskap som juridisk hører under Kristiansand kommune. Selskapet har egne vedtekter, budsjett og styre og er direkte underlagt bystyret.

Per 1. november 2016 disponerer selskapet totalt 2017 boliger. Boligene er alt fra omsorgsboliger og serviceboliger for eldre, boliger for utviklingshemmede, boliger for personer med psykiske lidelser og gjennomgangsboliger for andre vanskeligstilte eller bostedsløse. 

Alle boliger blir tildelt av boligavdelingen i helse og sosialsektoren. Via nettsiden kan du også finne søknadsskjema.

Beboere i kommunale boliger kan kjøpe sin egen bolig under visse forutsetninger. Hvordan man går frem er skissert på nettsiden.

Kundesenter

Boligselskapet holder til i Tollbodgata 22 der de har kundesenter.
Selskapet har også egne vaktmestre som jobber med å holde boligene i stand og drifte dem.

Linker

Nettside: www.krsbs.no
Facebook side:  facebook.com/boligselskapet

 

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 22.11.2016 15:11
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?