Gå til hovedinnhold

Stem på Agders fineste juletre

Frem til fredag 23. november kan du stemme på det fineste juletreet i landsdelen. Ved å stemme kan du bli med i trekningen av et gavekort på et juletre av typen edelgran.

Stem på det fineste juletreet

Åtte juletrær er utstilt i Rådhuskvartalet fram til 23. november. Publikum kan stemme fram det treet de mener fortjener en plass i landsfinalen.

Produsenter fra store deler av Agder er med i konkurransen, som Agder Juletre står bak.

De åtte juletrærne som er med i konkurransen er stilt ut i Rådhuskvartalet. Vinneren kåres i Rådhuskvartalet fredag 23. november klokken 12.00.

Frem til da er alle velkommen til å vurdere trærne og gi sin stemme til det de liker best. Rådhuskvartalets åpningstider er mandag til fredag klokken 08.00-15.30. En av de som skriver navn og nummer i stemmeboka, blir trukket ut og premiert med et gavekort på et juletre av typen edelgran. Vinneren vil bli kontaktet direkte.

Gavekortet kan brukes hos den produsenten som ligger nærmest vinnerens bostedsadresse. Juletreet må hentes hos produsenten og vinneren får dermed et juletre som er nyhogd.

En fagjury vil fredag avsløre hvilket av de åtte utstilte trærne som går videre til landsfinalen, som Norsk Juletre arrangerer 29. november.

Fagjuryen består av bonde og rådgiver i Landbruksavdelingen, Ole Magne Omdal ved Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder, og en representant fra Vest-Agder Fylkeskommune. 

Årets produsenter

Årets produsenter i Agder er:

Løvland Gård, Flekkefjord, Gyland
Fjellstad Gård, Laudal
Lister juletre AS, Lyngdal
Bøylestad Juletrær, Froland
Magne Grødums Akk og ved, Gyland
Valand Juletregård, Konsmo
Frikstad Ved og Juletre, Kristiansand
Trygve Haraldstad, Marnadal, Mandal, Flekkerøy

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 19.11.2018 16:22
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?