Gå til hovedinnhold

Musikal med digital forhistorie

Hvordan er det å være tenåring i Kristiansand i dag? Gjennom digital forhistorie og musikalen Alene Sammen tar elever ved kulturskolen deg med inn i ungdommenes hverdag. Premiere 4. februar.

Alene sammen

Knuden – Kristiansand kulturskole inviterer til musikalen Alene Sammen som settes opp fra 4. februar på Musikkens hus.

Hvordan er det å være tenåring i Kristiansand i dag? Forfatter Even Standal Vesterhus prøver å gi et lite innblikk i manuset til Alene Sammen. Den nyskrevne historien er inspirert av intervjuer gjort med elever i alderen 13-18 år, og tonesettes av norsk populærmusikk. Første uken i februar får publikum være med inn i disse ungdommenes hverdag. Her kan publikum få oppleve små og store dilemmaer, og hvor vanskelig det kan være å være tro mot seg selv.

Musikalen spilles av åtte elever ved Knuden – Kristiansand kulturskole, og i forestillingen får publikum også høre musikk av Gabrielle, Razika, Gulla, Sondre Justad, Siri Nilsen og Cezinando.

Alene sammen inngår også i programmet til En by for alle som arrangeres i uke 6.

Digital forhistorie til musikalen

I forkant av premieredagen har kulturskolen lansert en digital forhistorie som består av filmsnutter, snapper, bilder og meldinger mellom karakterene og statister. Forhistorien finner du på www.knuden.no/alenesammen, og her slippes det daglig innehold som bygger opp mot musikalen.

Produksjonen er laget av elevene og markeds- og kommunikasjonsansvarlig Karoline Rise Nøstdal ved Knuden – Kristiansand kulturskole.

– Gjennom den digitale forhistorien ønsker vi å gi publikum en unik mulighet til å bli bedre kjent med karakterene før man ser forestillingen. Etter det vi har kjennskap til, er det ingen andre i Norge som noen gang har laget en digital forhistorie opp mot en sceneproduksjon. Derfor syns vi jo det er ekstra gøy at vi gjør det nå, og det er gøy at musikalen er skrevet til våre elever, sier Karoline Rise Nøstdal.

Her kan du se filmsnutt laget med klipp fra den digitale forhistorien

Skuespillere og statister, samt foresatte, har gitt samtykke til produksjonen. Det ble ikke konsumert alkohol, røyk/snus eller rusmidler under produksjonen av Alene Sammen.

Musikalens spilletider

Musikalen Alene Sammen spilles i Sigurd Lie-salen i Musikkens hus, Kongens gate 54 følgende dager:

Premiere mandag 4. februar. Deretter spilles musikalen fra 6.-9. februar.
Klokkeslett: 18.00-19.30 alle dager.

Billettpris: 100 kroner.
Billetter bestilles på Vipps ved å søke opp Knuden – Kristiansand kulturskole.
Aldersgrense: 13 år.

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 17.01.2019 14:40
Sist endret: 30.01.2019 13:02

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?