Gå til hovedinnhold

Mangler på utsendte fakturaer

Fakturaer for kommunale avgifter og eiendomsskatt som nylig er sendt ut inneholder mangler, men ingen beløp er feil og fakturaene kan betales.

Mangler på utsendte fakturaer

Rundt 11.000 huseiere som mottar faktura i posten har fått fakturaer som mangler eiendomsadresse og gårds- og bruksnummer. Dette gjelder faktura for kommunale avgifter/eiendomsskatt for 4.kvartal. Fakturaene er datert 11. oktober med forfall 1. november. Elektroniske fakturaer inneholder ikke mangler.

Fordi fakturaene som er sendt ut per post mangler eiendomsadresse og gårds- og bruksnummer vil de som eier flere eiendommer ikke kunne se hvilken eiendom fakturaen gjelder for.

Ønsker du informasjon om hvilken adresse eller gårds– og bruksnummer fakturaen er knyttet til, vennligst kontakt kommunen på telefon 38 07 50 00 eller send e-post til: post.regnskapstjenesten@kristiansand.kommune.no

Alle typer av faktura har dårlig lesbarhet

Fakturaer av alle slag som er sendt fra kommunen den siste tiden er også preget av dårlig lesbarhet fordi bokstavene æ,ø og å fremkommer som spørsmålstegn.

Vi beklager de ulemper dette måtte medføre. Kommunen er i dialog med leverandør for å unngå at flere fakturaer blir sendt ut med mangler. 

Forfatter: Stein Otto Daatland
Publisert: 18.10.2018 10:31
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?