Gå til hovedinnhold

Kulturskolens arrangementer

Knuden – Kristiansand kulturskole inviterer til flere kulturarrangementer. På programmet står bandkonsert, musikalen Fame jr. og offisiell utstillingsåpning av kulturskolebarnas egen Gjerdeløe.

Bandkonsert

F.v. Gitaristene Magnus Osaland og Eirik Walle Skraastad er blant de som spiller i bandet. Bildet er tatt fra fjorårets bandkonsert i Sigurd Lie-salen. Foto: Karoline Rise Nøstdal.

Torsdag 29. november ønsker kulturskolens band velkommen til konsert i foajeen på Sørlandets Kunstmuseum. Konserten varer fra klokken 18.00 - 19.30. og det er gratis inngang.

Konserten byr på et variert repertoar fra populærmusikkens verden. Her er en oversikt over hvilke låter som elevene skal fremføre på konserten:

Kl. 18:00 - Velkommen til konsert!
Kl. 18:00 - Pink - "Try"
Kl. 18:05 - Imagine Dragons - "Demons"
Kl. 18:10 - Shawn Mendes - "In my blood"
Kl. 18:15 - Tom Petty - "Free Fallin"
Kl. 18:20 - Lukas Graham - "Mama Said" (feat Popkor)
Kl. 18:25 - My Chemical Romance - "Famous Last Words"
Kl. 18:30 - Two Feet - "I feel like I'm Drowning"
Kl. 18:35 - Anne-Marie - "Perfect To Me" (popkoret)
Kl. 18:40 - Fleetwood Mac - "Albatross "(akustisk)
Kl. 18:45 - Zayn - "fOol fOr YoU"
Kl. 18:50 - Beatles - "Come together"
Kl. 18:55 - Steppenwolf - "Born to be wild"
Kl. 19:00 - Gary Moore - "The Loner"
Kl. 19:05 - Jimi Hendrix - "All along the watchtower"

Musikalen Fame jr.

Knuden – Kristiansand kulturskole inviterer barn og voksne til musikalen Fame jr. som settes opp 7.-9. desember 2018 på Musikkens hus.

Musikalen er basert på filmen med samme navn som kom ut i 1980. Den handler om unge og håpefulle talenter som går på High School of Performing Arts. Her får du møte ulike karakterer i deres søken etter tilhørighet, berømmelse og kjærlighet.

Musikalforestillingen om Fame jr. fremføres av 12 elever og statister fra musikallinja på kulturskolen.

– Elevene har jobbet med forestillingen siden august, og gjør en kjempebra innsats. Publikum kan se frem til en musikal fylt med sang, dans og låter som er kjent fra originalmusikalen. I tillegg blir det et heidundrende lysshow, sier teaterlærer og produsent for forestillingen, Maria Lied ved Knuden – Kristiansand kulturskole.

Forestillingen Fame jr spilles i Sigurd Lie-salen på Musikken hus følgende dager:

fredag 7. desember klokken 18.00 – 19.30
lørdag 8. desember klokken 15.00 – 16.30
søndag 9. desember klokken 18.00 – 19.30

Billetter kan kjøpes via Vipps ved å søke opp "Knuden - Kristiansand kulturskole". Du kan også betale med bankkort i døra, men det anbefales å kjøpe billetter på forhånd via Vipps.

Billettpris: 100 kroner for barn og voksne.

Utstillingsåpning

Elever på Visuell kunst på Søgne kulturskole, Songdalen Kulturskole og Knuden – Kristiansand kulturskole har laget egen Gjerdeløe som utstilles på Sørlandets Kunstmuseum. Illustrasjonsbildet til utstillingen er laget av avdelingsleder for visuell kunst, Lene Dalgård ved kulturskolen.

Lørdag 8. desember klokken 15.00-16.00 ønsker kulturskolen velkommen til offisiell utstillingsåpning av kulturskoleelevenes egen Gjerdeløe på Sørlandets Kunstmuseum.

Installasjonen er laget av elever på Visuell kunst på Søgne kulturskole, Songdalen Kulturskole og Knuden - Kristiansand kulturskole. Idéen til verket er hentet fra verket «Gjerdeløa» av Marianne Heske og elevene har, blant annet, laget vegger og tak i løa av «glassmalerier" inspirert av Heskes digitale, abstrakte landskapsmotiver.

Utstillingen befinner seg i museets 2.etasje og vises til og med søndag 16. desember.

Kulturskoleelever på Visuell kunst får gratis inngang.
Andre: 50 kroner.

Billetten inkluderer inngang til hele museet, samt Jul på Museet med verksteder m.m.

Aktivitetskalender

Kulturskolen har enda flere arrangementer og aktiviteter på kalenderen. Frem til jul kan du også få med deg konserter og juleforestilling. Full oversikt finner du på kulturskolens aktivitetskalender

Forfatter: Marte Krogstad/Knuden - Kristiansand kulturskole
Publisert: 23.11.2018 14:18
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?