Kristiansand kommunes nett-TV

Fra mars 2017 har vi overført bystyrets møter direkte på Kristiansand kommunes nett-TV. Du kan også se møtene i ettertid og gå rett på behandling av de enkelte sakene.

Kommunens nett-TV

Her ser du Kristiansand kommunes nett-TV.

Klikk på bildet. Følg bystyrets møter direkte på pc, laptop eller mobil. Du kan også se møtet i ettertid.

Så langt er fire bystyremøter overført: 1. mars, 29. mars, 31. mai og 21. juni. 

20. juni ble det også holdt flere møter i forbindelse med kommunesammenslåingen. Også disse ble filmet, og ligger i arkivet. 

Neste møte i bystyret er onsdag 20. september klokka 17.00.

- Vi håper innbyggerne setter pris på dette tilbudet, og vil benytte seg av muligheten til å følge den politiske behandling av saker som angår de fleste innbyggere i byen, sier ordfører Harald Furre.

Bystyrevedtak

Bystyret vedtok 21.september 2016 å investere i en løsning for direkte overføring av møter i bystyresalen. Målet er å skape mer engasjement rundt politiske prosesser, og legge til rette slik at alle innbyggerne kan følge beslutninger i byens øverste politiske organ.

Velg selv kamera du vil se

Nå er tre kameraer for direkte overføring montert. Det er også forbedret lys over både talerstol og podiet. Kristiansand har valgt en løsning som skal være enkel og brukervennlig å følge. Over 100 kommuner og fylkeskommuner i Norge benytter denne løsningen i dag.

Du kan selv hele tiden velge hvilket kamera du vil se på, og med et tastetrykk skifte kamera fra talerstolen, podiet eller oversikt over salen.

Sakspapirene legges ved overføringen

Sakspapirene til møtene legges på samme løsning, og du kan åpne saksdokumenter i sendingen, både underveis og i ettertid av møtet.

Se møtene i ettertid

Du kan også se møtene i opptak lenge i ettertid. I første omgang skal bystyremøter være tilgjengelig på nett i 2 år. Etter direkteoverføringen blir møtet lagret slik at du kan klikke direkte på hver behandling av en sak, og trenger ikke spole frem og tilbake i hele møtet.

Spol tilbake direkte i overføringen

Underveis i den direkte overføringen kan du også klikke tilbake til tidligere saker som er blitt behandlet. Starter du å se på møtet lenge etter det har begynt, kan du altså klikke direkte på tidligere behandlede saker i møtet.

Bystyremøter i 2017

 1. mars   Her finner du saksliste og sakspapirer til dette bystyremøtet

29. mars  Her finner du saksliste og sakspapirer til dette bystyremøtet

31. mai   Her finner du saksliste og sakspapirer til dette bystyremøtet

21. juni  Her finner du saksliste og sakspapirer til dette bystyremøtet

20. september

25. oktober

22. november

13. desember kl. 09.00 (budsjettmøte)

Kontakt

Teknisk rundt løsningen: Kommunikasjonsrådgiver Ragna Marie Henden -  mobil 918 88 829

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 28.03.2017 13:07
Sist endret: 31.07.2017 11:31