Gå til hovedinnhold

Kranselag på Sukkevann

Arbeidet med den nye idrettshallen på Sukkevann går etter planen, og 29. mai var alle arbeiderne samlet til kranselag for å markere at bygget er tett.

Tett bygg

Kranselag er en tradisjon som markerer at bygget er tett, og til å ta del i markeringen var blant andre eiendomssjef Hans-Christian Gram i Kristiansand kommune. Her takker han arbeiderne i Kristiansand Eiendom og BRG Entreprenør AS og underentreprenører for et godt samarbeid så langt i prosessen.

Den nye idrettshallen på Sukkevann i bydelen Randesund har blitt markert med kranselag. Det vil si at bygget er tett ved at vegger og tak er på plass. Til stedet på markeringen var alle som arbeider på bygget, sammen med representanter for Kristiansand kommune som byggherre.

Halvt år igjen

På Sukkevann er det i dag en idrettspark som består av idrettsanlegg, tennis- og fotballbaner, fitnessrom, bordtennisrom og flerbrukshall. Sørlandets største idrettslag, Randesund idrettslag, har klubbhuset sitt på området og er blant de som disponerer idrettsanleggene. Med mange aktive medlemmer var det behov for en ekstra hall.

– I dag har vi en flott idrettspark på Sukkevann, men vi opplever at det er for lite idrettshaller i Randesund. Med denne nye hallen vil det øke kapasiteten i bydelen, og arbeidet er godt i rute. Beboere kan begynne å se frem til å ta den i bruk i løpet av et halvt års tid, sa idrettssjef Terje Abrahamsen i Kristiansand kommune.

Etterspurt bygg

Bystyret vedtok 16. desember 2015 å bevilge midler til den nye idrettshallen i forlengelse av den eksisterende idrettshallen på Sukkevann. Idrettshallen skal være på 25x45 meter er estimert til 25 millioner kroner. Eiendomssjef Hans-Christian Gram i Kristiansand kommune var til stedet på kranselaget, og kan fortelle at han er fornøyd med prosessen så langt.

– Med tanke på folkehelse er idrettshaller viktige, og da må det tilrettelegges for det. I Randesund var det behov for en ny idrettshall, og dette kranselaget markerer at vi er godt i gang med å realisere et etterspurt bygg. I tillegg kommer det også en ny flerbrukshall på Kringsjå når byggingen av den nye barneskolen er ferdig. Dette vil skje sommeren 2020, så da blir det enda bedre tilbud i øst, sa eiendomssjefen.

Slik blir hallen

Her kan du se illustrasjoner av hvordan den nye idrettshallen kommer til å se ut:

Kontaktperson for media

Idrettssjef Terje Abrahamsen, mob: 913 80 170

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 30.05.2017 12:38
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?