Gå til hovedinnhold

Kranselag på Kristiansand folkebibliotek

Ombyggingsarbeidet på Kristiansand folkebibliotek nærmer seg slutten, og for å feire dette arrangerer biblioteket kranselag for bygningsarbeidere og ansatte fredag 30. juni klokken 11.30.

Biblioteket er snart ferdig

Ombyggingen av biblioteket er nå inne i sin siste fase, og har offisiell gjenåpning torsdag 24. august. Foto: Helge Dyrholm

Siden november 2016 har Kristiansand folkebibliotek vært inne i en omfattende ombyggingsprosess. Nå nærmer byggeperioden seg slutten og biblioteket arrangerer kranselag for bygningsarbeidere og ansatte på biblioteket.

– Kranselaget arrangeres fredag 30. juni kl. 11.30 for å feire at vi har kommet oss vel gjennom ombyggingsperioden, og at biblioteket har blitt bygget om. Rundt 70 bygningsarbeidere og bibliotekansatte samles denne dagen i vårt helt nye arrangementsrom i første kjelleretasje. Det er aller første gang dette rommet tas i bruk, og 24. august blir arrangementsrommet også tilgjengelig for publikum. Da arrangerer vi markeringen av bibliotekets offisielle gjenåpning. Ordfører Harald Furre kommer denne dagen, og det vil også bli et flott program, sier biblioteksjef Anne Kristin Undlien.

Kontaktperson for media

Biblioteksjef Anne Kristin Undlien, mob: 908 70 683

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 27.06.2017 16:18
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?