Gå til hovedinnhold

Kom og gjør byen kul og trygg!

Kom på KomINN 23. august og bidra til å gjøre Kristiansand til en kul og trygg by, inviterer Johanne M. Benitez Nilsen, kriminalitetsforebyggende koordinator i Kristiansand kommune. Ungdom fra 16 – 21 år får gyldig fravær på skole for deltakelse.

23. august på Arkivet

Er du mellom 16 og 21 år har du muligheten til å bidra med din kunnskap og talenter for å gjøre Kristiansand til det beste stedet å være ungdom.

Nordic Safe Cities, ordfører Harald Furre og Kristiansand kommune inviterer ungdom mellom 16 – 21 år til å utvikle fremtidens mediekampanjer og konkrete tiltak for å gjøre Kristiansand til en KomINN-by for unge.

 – Det skjer 23. august fra kl 09.00 – 17.00 på Arkivet freds - og menneskerettighetssenter. Deltakelsen er gyldig fravær fra skole, og de som melder seg på blir sendt fra sin skole som representant, sier Nilsen.

– Vi inviterer til noen intense timer med workshop, inspirasjonsforedrag fra sosiale aktivister i Norge og sparring med erfarne eksperter. Dagen avslutter med middag og fest på Samsen, hvor bandet Sara & Arash også deltar, forteller prosjektleder.

– Vi setter søkelys på innenforskap og hvordan Kristiansand kan bli et forbilde i Norden uten vold, hat og utestenging blant ungdom. Sammen med ungdom jobber vi nå for å forme fremtidens Kristiansand til det beste stedet å være ungdom, sier kriminalitetsforebyggende koordinator i Kristiansand kommune.

De beste idéene fra workshopen lanseres senere til hele Kristiansand.

Påmeldingsfrist 20. august

Påmeldingsfristen er 20. august, det er fortsatt noen ledige plasser!

Link til påmelding

Invitasjonen

Vær en hverdagshelt

– Vi har så mange dyktige ungdommer i byen vår, og håper flere vil komme og være hverdagshelter som setter sitt preg på fremtidens Kristiansand, oppfordrer Johanne M. Benitez Nilsen.

Arrangører

Det er Nordic Safe Cities sammen med Kristiansand kommune og ordfører Harald Furre som arrangerer workshopen. Dette er ett av tiltakene som Kristiansand kommune har fått 1,35 mill til SNU-tiltak fra Justisdepartementet og Fylkesmannen i Agder.

Om 1,35 mill i SNU-tiltak

Kontakt

Kriminalitetsforebyggende koordinator i Kristiansand kommune,  Johanne Marie Benitez Nilsen: 952 35 820

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 15.08.2018 10:53
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?