Gå til hovedinnhold

Knallåpning for aktive seniorer

I løpet av de to første dagene i åpningsuka for Aktiv senior Kristiansand øst har rundt 100 personer møtt opp for å gjøre seg kjent med det nye tilbud og komme med sine innspill. – Kjempebra og over all forventning, sier tjenesteleder Line Eidsvig.

Knallåpning

Seniorene er selv med og bestemmer innholdet til Aktiv senior Kristiansand øst, og det sprutet av gode ideer under åpningsuka i 3. etasje på Rona senter. Aktiv senior Kristiansand øst har flyttet inn i tredje etasje på Rona senter. Den siste uka i september har vært åpningsuke, og programmet har vært tett. Det har vært kåseri og konsert, og hver av de tre åpningsdagene har det vært åpnet for innspill fra deltakerne om hva de ønsker tilbudet skal inneholde.

Les en reportasje i Kristiansand Avis her

- Vi har fått mange gode ideer til hva vi kan gjøre, og til personer som vi kan invitere til å komme hit, sier Eidsvig.

Tilbud fylles opp

Aktiv senior Kristiansand øst skal ha ulike aktiviteter, kurs, foredrag og være en sosial møteplass for den aktive pensjonist.

I fremtiden skal Aktiv senior fylles med aktiviteter seniorene selv ønsker og selv kan bidra med å etablere. Aktivitetene skal være både for og med seniorer, og det er svært viktig med medvirkning.

Målgruppe

Målgruppe for tilbudet er alle seniorer som kan komme seg til Rona og klare seg på egenhånd.

- Tilbudet er først og fremst etablert som et lokalt tilbud til seniorer på østsiden, men er også et tilbud til hele byens seniorer sammen med Kongens senter, Berges hus og Vågsbygd Seniorsenter, sier Eidsvig.

Les mer om kommunens tilbud til seniorer. Her finner du også program for ulike aktiviteter.

Kontakt for media

Line Eidsvig
Tjenesteleder
918 86 849

Forfatter: Børge Røssaak Nilsen
Publisert: 28.09.2017 15:01
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?