Gå til hovedinnhold

Klart for elevrådskonferanse

Fredag 22. mars er det igjen tid for Kristiansand kommunes store elevrådskonferanse. Alle elevrådene ved ungdomsskolene samles til inspirasjonsforedrag, debatt og sosialt samvær.

Søgne og Songdalen

Nestleder Michael Mosvold, leder Marte Lynne og nestleder Nicolai Østeby ser fram til elevrådskonferansen som Kristiansand ungdomsutvalg skal ha fredag 22. mars.

Det er Kristiansand ungdomsutvalg som står som arrangør. Leder Marte Lynne og nestlederne Nicolai Østeby og Michael Mosvold ser fram til en god og innholdsrik dag sammen med elevråd fra hele kommunen. Ungdomsrådene fra Søgne og Songdalen er også invitert som gjester, da man til neste år har organisert et helt nytt ungdomsråd for nye Kristiansand,

Samlingen holdes på Clarion Hotel Ernst fra klokka 09.00 til 14.00.

– Vi er storfornøyd med å ha fått med oss innlederne Maria Stray Homme, Siri Lehland og Tonje Haugjord Refsnes, som skal innom forskjellige aspekter ved det å være ung i 2019, både å finne god balanse i livet, å være seg selv om det å være innenfor eller utenfor, sier Dag Johan Beek, som er sekretær for ungdomsutvalget.

Program

Kontaktperson

Dag Johan Beek, sekretær for Kristiansand ungdomsutvalg: 481 52 811

Forfatter: Dag Johan Beek
Publisert: 20.03.2019 11:20
Sist endret: 20.03.2019 11:20

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?