Gå til hovedinnhold

Kick off for kompetansehevingskurs

- Vi setter nå i gang vårt største prosjekt for kompetanseheving noensinne, forteller HR-rådgiver Linda Kittelsen i Kristiansand Eiendom.

Kick off kompetansehevingskurs

- Her starter vi kick off for kompetansehevingskurs 6. mars, sier fv HR-rådgiver i Kristiansand Eiendom. - Vi gleder oss til kurs, sier fv deltakerne Abdirahman Ibrahim og Aster Gebremskel, sammen med leder i Byggservice renhold, Jan Heikki Maurstad. Foto: Ragna Marie Henden

40 renholdere i Byggservice renhold i Kristiansand eiendom starter nå på et kompetansehevingsprosjekt innen språk, IKT og matematikk. Kurset som holdes av Varodd starter med kick off tirsdag 6. mars kl 13.30 for alle kursdeltakere i Rådhuskantina.

– Vi ønsker å tilby våre ansatte dette kurset for å styrke og bedre kommunikasjonen mellom ledere og ansatte, sier Kittelsen.

– Målet med kurset er å levere en bedre og enda mer stabil tjeneste, og gjøre hverdagen lettere for våre ansatte.Vi håper at prosjektet også vil kunne påvirke ansattes motivasjon og mestringsfølelse. Vi har de siste årene i tillegg hatt mye fokus på sykefraværsoppfølging i avdelingen og vi tenker at effektene fra kurset også vil kunne merkes her, sier Kittelsen.

– I Byggservice i Kristiansand Eiendom har vi et fantastisk flerkulturelt miljø, med 140 ansatte fra 15 nasjonaliteter. Arbeidsspråket er norsk, og for å gjøre kommunikasjonen enklere og sikrere ønsker vi å tilby en del av våre ansatte både språk og IKT opplæring, sier HR-rådgiveren. -  Mye av kommunikasjonen foregår nå også digitalt, med alt fra digital sykemelding til informasjon i digital postkasse. En god bieffekt håper vi derfor kan være at alle kursdeltakerne vil få en enklere hverdag også privat når det gjelder språk og data.

Samarbeidsprosjekt

Det er Kristiansand Eiendom, Byggservice renhold og Varodd som samarbeider om kompetansehevingskurset. Varodd er ansvarlig for gjennomføringen av kurset, og har fått støtte fra Kompetanse Pluss på hele 850.000 til prosjektet. Kristiansand Eiendom og Byggservice renhold stiller med deltakere, kursfasiliteter og gir deltakerne noen arbeidstimer med lønn for å kunne delta på kursene.

– Vi har god og bred erfaring med slike kurs, og stiller med gode lærerkrefter i dette prosjektet, sier Lars W. Trægde, prosjektleder i Varodd.

130 timers kurs

Kurset er på 130 timer over 40 uker, og vil foregå hver torsdag fra 13 – 16. Kristiansand Eiendom gir noen arbeidstimer til kursene, og resten foregår på arbeidstakeres fritid, forteller HR-rådgiver Linda Kittelsen i Kristiansand Eiendom.

Kontakt

Lars Waldemar Trægde, prosjektleder Varodd, mobil 990 95 206
Linda Kittelsen, HR-rådgiver i Kristiansand Eiendom, mobil 922 83459

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 05.03.2018 14:56
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?