Gå til hovedinnhold

Jungelboken – en familiemusikal

Fra 19.- 22. mars viser musikallinja ved Knuden – Kristiansand kulturskole forestillingen Jungelboken på Musikkens hus.

Jungelboken

Mandag 19. mars er det premiere på musikalforestillingen om Jungelboken på Musikkens hus.

For første gang viser musikallinja ved Knuden – Kristiansand kulturskole forestillingen Jungelboken. Musikalen er basert på Rudyard Kiplings tidløse historie om Mowgli som blir oppfostret av en ulvefamilie dypt inne i jungelen. Ulveparet redder Mowgli fra klørne til tigeren Shere Khan, og tar seg av han for å la ham vokse opp blant sine egne.

Den nye tilværelsen som en av flokken byr på mange utfordringer, men med god hjelp av panteren Bagheera, bjørnen Baloo og slangen Kaa lærer Mowgli jungelens lov å kjenne. Mowgli lærer fort, og det går snart opp for han at han ikke er som de andre, og søker tilhørighet. Men før han kan oppsøke menneskesamfunnet må han gjennom en siste styrkeprøve. Han må vise Shere Khan hvem som er jungelens herre.

Forestillingen

– Hvis en god latter forlenger livet – da er Jungelboken en ungdomskilde!, sier 18 år gamle Gard Fauchald som spiller bjørnen Baloo. Foto: Morten Krogstad/Knuden - Kristiansand kulturskole

Musikalforestillingen om Jungelboken fremføres av 22 elever, og publikum kan se frem til et morsomt eventyr som har alt et eventyr bør inneholde. I løpet av to timer byr forestillingen på romantikk, spenning og utfordringer sammen med fengende sanger og fargesprakende scener.

– Vi håper mange ønsker å komme på forestillingen vår, smiler Diana Spehar Borøy, avdelingsleder for teateravdelingen ved kulturskolen. Hun forteller videre at forestillingen består av flere sang- og dansenummer og at kulturskolens musikalband spiller fengende musikk til handlingen.

Forestillingen settes opp 19.-22. mars fra klokken 18.00 til 20.00, inkludert en pause på 15 minutter.

Jungelboken fremføres i Sigurd Lie-salen på Musikkens hus i Kongens gate 54.

Billetter

Billetter kan kjøpes via Vipps og koster 130 kroner for voksne og barn. Søk opp Knuden - Kristiansand kulturskole under fanen "Betal" og velg ønsket forestillingsdato og antall billetter.

Gleder seg

Elevene ser nå frem til å fremføre forestillingen for publikum. Her er to av elevene som du kan se på scenen fra 19.-22. mars. Foto: Morten Krogstad/Knuden - Kristiansand kulturskole

Elevene på musikallinja har jobbet med forestillingen siden august 2017. Nå har de noen intensive uker foran seg hvor de finpusser sanger, koreografi og replikkpugging. Nå gleder elevene seg til å fremføre Jungelboken for publikum på premieredagen 19. mars.

Her kan du se noen bilder fra musikaløvelsen som fant sted mandag 26. februar. 

– Som Gråbror er det min jobb å holde orden på ulveflokken, sier 16 år gamle Jonatan Thommesen om rollen sin. Foto: Morten Krogstad/Knuden - Kristiansand kulturskole

– Jungelboken er en god og varm forestilling som passer for alle aldre, sier 16 år gamle Christianne Vadseth som spiller gribben Lu Lu. Foto: Morten Krogstad/Knuden - Kristiansand kulturskole

Maria Isabella Mayora Synnes på 14 år spiller Mowgli. Foto: Morten Krogstad/Knuden - Kristiansand kulturskole

Foto: Morten Krogstad/Knuden - Kristiansand kulturskole

Foto: Morten Krogstad/Knuden - Kristiansand kulturskole

Velkommen til forestilling! Foto: Morten Krogstad/Knuden - Kristiansand kulturskole

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 11.03.2018 09:23
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?