Gå til hovedinnhold

Isbanen åpen til etter påske

Det blir skøyteis på isbanen på Torvet til over påske, dersom været fortsetter å spille på lag med de som vedlikeholder banen.

Lys til 22.00

Det er gode værdager for mannskapene som prepper isen. Derfor ligger alt til rette for at det blir is på Torvet til over påske. – I utgangspunktet var det meningen å stenge isbanen midt i mars. Men det kalde været er gunstig for oss, det gjør det enkelt å holde isen god. Derfor vil vi holde isbanen åpen helt fram til etter påske. Lyset vil være på helt til klokka 22.00 hver kveld helt til vi stenger for sesongen, sier driftssjef Kurt Tange Jensen i Kristiansand parkvesen.

Det eneste som kan ødelegge er mye regn, mildvær eller heftige snøfall.

– Hvis værforholdene blir for vanskelige, kan vi bli nødt til å stenge banen. Men vi krysser fingrene, og håper på gode forhold også gjennom påska. Tusenvis av mennesker har hatt det gøy på den nye isbanen denne vinteren. Det syns vi er skikkelig artig. Dette har blitt akkurat den suksessen vi håpet det ville bli, sier Tange Jensen.

Populær lørdag

Lørdagen er den mest populære dagen, da er det 50 prosent flere folk på isen enn på de andre dagene, inklusiv søndagen. Tange Jensen forteller også at banen er mest i bruk mellom klokka 11 og 18 på hverdagene, og mellom klokka 10 og 16 i helgene.

Forfatter: Jon Sverre Karterud
Publisert: 24.03.2018 12:31
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?