Gå til hovedinnhold

Inviterer til folkefest på Torvet

Etter at Torvet har vært stengt siden september 2015 på grunn av bygging av underjordisk parkeringshus, er det like før kristiansanderne nå får det tilbake. Nå inviterer ordfører til folkefest på Torvet 16. august.

Symfoniorkesteret

Musikerne Jens Forus (t.v.) og Eivind Bjørnevik fra Kristiansand Symfoniorkester (KSO) spilte da ordfører Harald Furre, KSO-direktør Stefan Sköld , regionbanksjef Nina Sørensen i Sparebanken Sør, programsjef Hans Bodin i KSO, arrangementskoordinator Tore Løvland i Kristiansand kommune,  adm.dir Jon Bjørgum i Torvparkering AS og daglig leder i Kvadraturforeningen, Harald Andersen fortalte om folkefesten på Torvet.

Musikerne Jens Forus og Eivind Bjørnevik fra Kristiansand Symfoniorkester slo an tonen da ordfører Harald Furre i dag kunngjorde dato for åpning og inviterte til folkefest for det nye Torvet.

- Vi ønsker å gi innbyggerne en fin opplevelse når Torvet åpnes igjen. Mange har sett frem til dette, og med Kirkegata innlemmet i torvarealet blir det enda flottere enn før, sier en fornøyd ordfører.

Åpningsarrangementet på Torvet vil bli onsdag 16. august og Kristiansand kommune, Kvadraturforeningen, Sparebanken Sør og Torvparkering AS bidrar til å få arrangementet på plass.

Flere arrangement

Det vil bli flere arrangementer på åpningsdagen som starter med Superbandet som spiller for byens barnehager kl.10.00. Høydepunktet vil Kristiansand Symfoniorkester sammen med Hele Bøksle stå for. Det rigges en stor scene i forbindelse med arrangementet og sistnevnte musikere vil entre denne klokken 19.00. Det er første gang symfoniorkesteret holder konsert på byens Torv.

- Det er bare å glede seg. Jeg håper på en magisk kveld sammen med flest mulig kristiansandere i byens flotte uterom i hjertet av byen, sier Furre.

Fullt program vil bli annonsert nærmere arrangementet.

Kontakt for media

Tore Løvland, arrangementskoordinator i Kristiansand kommune: 906 87 918

 

Forfatter: Stein Otto Daatland og Jon Sverre Karterud (foto)
Publisert: 23.06.2017 10:29
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?