Gå til hovedinnhold

Invitasjon til frokostmøte om grønne forretningsverktøy

- Lurer du på om du driver grønn forretning? Kom på frokostmøte 14. november om grønn forretningsutvikling. Her får du verktøy og metoder for grønne forretningsmodeller fra Innovasjon Norge og DNB, inviterer klima- og miljørådgiver Elizabeth Rojas.

Frokostmøte 14. november om grønne forretningsverktøy

Klima- og miljørådgiverer Elizabeth Rojas i Kristiansand kommune inviterer sammen med Grønt Senter, Klimapartnere og Miljøfyrtårn til frokostmøte om grønne forretningsverktøy. Foto: Ragna Marie Henden

– Vi følger opp interessen fra næringsliv og organisasjoner til frokostmøter med tema rundt grønn og bærekraftig forretningsdrift. 14. november inviterer vi til ny frokost med faglig grønt innhold, sier klima- og miljørådgiver Elizabeth Rojas.

– Innovasjonsrådgiver Ellen Saltermark fra Innovasjon Norge introduserer verktøy og metoder for bevisstgjøring og utvikling av bærekraftige forretningsmodeller. Som konkret case skal hun teste verktøyene på forretningsmodellen til Voss Production i samarbeid med Richard A. Schieke, foreller Rojas.

– Vi får også foredrag av bedriftsrådgiver Tone Nævestad, som vil fortelle hva DNB kan tilby selskaper med en grønnere forretningsstrategi.

– Norske kommuner har som en viktig oppgave stimulere til nyskapning og bærekraft for å sette i gang det grønne skiftet. Norsk næringsliv kan bli i front på nye, grønne løsninger som vil gi trygge arbeidsplasser. Grønt Senter, Klimapartnere, Miljøfyrtårn og Kristiansand kommune ønsker å legge til rette for å dele kunnskap om erfaringer. Med det håper vi å bidra til å utvikle og implementere et grønnere arbeidsliv i regionen, sier klima- og miljørådgiveren i Kristiansand kommune.

Bærekraftig utvikling

– Uttrykket «bærekraftig utvikling» ble lansert for tretti år siden i rapporten «Vår felles framtid», av Gro Harlem Brundtland. Likevel har mange norske bedrifter fortsatt et lite bevisst eller har lite kunnskap om alle fordelene de kan oppnå ved en god strategi for en bærekraftig modell i sin bedrift, sier Rojas.

– Gründere og næringsliv er svært viktige i den grønne omstillingen vi skal igjennom. Mange lurer du på hvor grønn deres forretningsmodell egentlig er, og hvordan den kan gjøres grønnere. På frokostmøtet 14. oktober håper vi å formidle noen gode verktøy til dette, inviterer Rojas.

Gratis men påmelding    

Frokostmøte på Grønt Senter på Odderøya.
Onsdag 14. november kl 8.15 - 9.30.

Frokostmøtet er gratis, men vi trenger påmelding for bevertningen.
Du er også velkommen selv om du ikke gir beskjed på forhånd, men da kan du ikke regne med bevertning utover kaffe/te. 

Påmelding her

Kontakt

Klima- og miljørådgiver Elizabeth Rojas, mobil 991 07 415

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 12.11.2018 10:35
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?