Gå til hovedinnhold

Info om tiltak mot sosial dumping

Interesserte leverandører av ulike tjenester til Kristiansand kommune får fredag 12. desember innføring i kommunens nye modell for å bekjempe sosial dumping og arbeidslivskriminalitet.

Nulltoleranse

A-krimkoordinator Nils Kristian Aarsland hos kemneren i Kristiansandsregionen orienterer om modellen for å bekjempe sosial dumping. Det skjer i Rådhuset 14. desember.– Kommunen har nulltoleranse når det gjelder sosial dumping og arbeidslivskriminalitet. Bystyret har nylig vedtatt en egen a-krimmodell og bestemmelser som skal sikre at kommunen kun bruker seriøse leverandører. Det betyr blant annet at kommunen krever at tilbydere gir kommunen tilgang til å benytte taushetsbelagt skatte- og avgiftsinformasjon i kontroll av leverandører.

Det sier Nils Kristian Aarsland, a-krimkoordinator hos kemneren i Kristiansandsregionen.

Fredag 14. desember vil han informere interesserte leverandører om innholdet i modellen og bestemmelsene. Det skjer i bystyresalen i Rådhuset klokka 12.00. I infomøtet blir det også presentasjon om kommende anbudskonkurranser, informasjon om hvordan virksomheter kan bli miljøsertifisert og en gjennomgang av kommunens verktøy for å levere tilbud.

Bystyrevedtaket 

For media

Kontaktperson: Nils Kristian Aarsland: 38 24 34 21

Forfatter: Jon Sverre Karterud
Publisert: 11.12.2018 14:51
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?