Gå til hovedinnhold

Ikke behov for krisehjelp etter brannen

De berørte beboerne etter brannen i Slettheiveien 70 i Vågsbygd natt til torsdag 20. april har ikke behov for ytterligere bistand fra kommunens kriseteam.

I beredskap

Ingen kom til skade under brannen i Slettheiveien 70 i Vågdbygd. Foto: Marte KrogstadRutinemessig ble Kristiansand kommunes kriseteam varslet om brannen og satt i beredskap. Beboerne, som måtte forlate sine hjem i all hast, ble innkvartert på hotell Norge av politiet.

I etterkant har leder for Kristiansand kommunes kriseteam, Per Vassbotn, etter samråd med politiet og samtale med de berørte beboerne avklart at det ikke er behov for ytterligere bistand fra kommunens side.

Er forsikret

– Brann er alltid en dramatisk opplevelse for de som rammes. Men denne gangen gikk det heldigvis godt med alle berørte og ingen har spesielle behov for oppføling. Det er også godt at alle enhetene var forsikret. Forsikringsselskapene skal nå i samarbeid med brannvesenet avgjøre hva som videre skal skje og i hvilken grad det er mulig å flytte tilbake eller om det må skaffes midlertidig husrom, sier Vassbotn.

Forfatter: Svein Tybakken
Publisert: 20.04.2017 10:47
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?