Gå til hovedinnhold

Hvem vil selge varer i julebod på Torvet?

- Vi gleder oss til desember med liv og røre på Torvet, og inviterer til å fylle bodene på nyoppusset Torv og ved en splitter ny kunstisbane, sier arrangementskonsulent Lisan Gjendem i Kristiansand kommune.

Inviterer leverandører til å leie en bod

- Kristiansand kommune inviterer til julemarked på Torvet i år, forteller prosjektleder Lisan Gjendem, og inviterer til leie av fine juleboder. - Skissen over julemarked og kunstisbane viser at Torvet i år skal gi god julestemning. Foto: Ragna Marie Henden

- Det er fortsatt et par måneder til julestemningen brer seg på Torvet, men nå ønsker vi å få mange gode leverandører til å melde seg på for å fylle de fine julebodene vi tilbyr, sier Gjendem.

– Det er prinsippet første mann til mølla, samtidig som vi må sørge for at publikum får et variert tilbud av varer i de ulike bodene. – Til nå har alle som deltok sist fått tilbud, slik vi lovet tidligere leverandører. Julemarkedet er et godt samarbeid mellom Kvadraturforeningen og Kristiansand kommune, som har overtatt ansvaret for bodene etter Kvadraturforeningen som hadde det sist i 2015.

Foto-telt og barneaktiviteter

Det skal bli god julestemning på Torvet i år! Skisse over Torvet med julemarked og kunstisbane.

I tillegg til kommunens 20 fine boder får juletreselgerne plass her, og Fædrelandsvennen skal ha sitt tradisjonsrike foto-telt. I samme telt vil også Odderøya museumshavn tilby en rekke barneaktiviteter. Med andre ord kan det bli et yrende liv her som gjør det attraktivt å være bodselger, inviterer Gjendem.

Åpning av ny kunstisbane

Det blir også et eget arrangement 2. desember som «åpner» julemarkedet på Torvet i forbindelse med åpningen av ny kunstisbane på øvre Torv.

Mer om informasjon om isbanen og åpningsarrangementet kommer senere.

Åpningstider

- Vi har endret noe på åpningstidene, så vi har åpent noe hele desember, på de mest aktuelle dagene. I 2015 var det kun de to siste ukene med julemarked på Torvet, forteller arrangementskonsulenten.

Lørdag 2. desember kl 12 – 18
Søndag 3. desember kl 14 – 18
Torsdag 7. desember kl 14 – 19
Fredag 8. desember kl 14 – 19
Lørdag 9. desember kl 12 – 18
Søndag 10. desember kl 14 – 18
Torsdag 14. desember kl 14 – 19
Fredag 15. de4sember kl 14 – 19
Lørdag 16. desember kl 12 – 18
Søndag 17. desember kl 14 – 18
Torsdag 21. desember kl 14 – 19
Fredag 22. desember kl 14 - 19

Påmelding

Ønsker du å selge varer i en av kommunens fine juleboder og bidra til julestemning på Torvet, så fyll ut vedlagte skjema.
Her kan du printe ut skjema og kontraktsforslag, og sende på epost eller i posten.
Frist 1. november.

Konkurranse om beste bod

-Vårt ønske er at julemarkedet skal gi den gode, tradisjonelle og barnlige julestemningen, både gjennom smak, lukt og ikke minst visuelt. Vi oppfordrer derfor alle til å gjøre sin bod så «julete» som mulig, sier Gjendem. – Beste bod får gratis leie, og kåres av en jury fra Kvadraturforeningen, Kristiansand kommune og Fædrelandsvennen.

Kontakt

Prosjektleder i Kristiansand kommune, Lisan Gjendem,
Mobil: 481 14 329
Epost: lisan.gjendem@kristiansand.kommune.no

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 26.09.2017 13:48
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?