Gå til hovedinnhold

Hva er ditt favorittbygg i Kristiansandsregionen?

Juryen for årets Byggepris 2018 ønsker forslag fra «alle» til hvem som bør få Byggeprisen. Meld inn ditt forslag med en god begrunnelse innen 28. september!

Send ditt forslag innen 28. september

Juryen for Byggeprisen oppfordrer "alle" til å sende inn forslag. Fv: Line Jønsson, Agder Arkitektforening, Tom Erik Carstensen, Rådgivende Ingeniørers forening, Stian Storbukås, juryleder og leder av By- og miljøutvalget i Kristiansand, Venke Moe, plan- og bygningssjef i Kristiansand og sekretær for juryen, og Petter Blomkvist, Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg Sørlandet. Foto: Ragna Marie Henden

Kristiansand Byggeforum deler årlig ut en lokal byggepris for byggebransjen i Kristiansandsregionen. Årets frist er 28. september.

Send inn ditt forslag

Bygg er til for alle

- Bygg er til for alle, og noe alle benytter og passerer. Vi ønsker å engasjere og formidle gleden ved bygg for alle våre medborgere. Det er også en pris som skal skape interesse for byggfag og rekruttering til alle fagområder innen bygg og anlegg, sier juryen, som håper på mye engasjement og mange forslag til årets Byggepris.  

Kristiansandsregionen

Prisen gjelder for hele Kristiansandsregionen. Det er i denne sammenhengen de syv kommunene Kristiansand, Søgne, Songdalen, Iveland, Vennesla, Birkeland og Lillesand.

Jury

Juryen består av:

Juryleder Stian Storbukås, leder av By- og miljøutvalget.
Petter Blomkvist, Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg Sørlandet (EBA)
Tom Erik Carstensen, Rådgivende Ingeniøres forening (RIF)
Line Jønsson, Agder Arkitektforening (AAF)

Venke Moe, plan- og bygningssjef i Kristiansand kommune,  og sekretær for juryen,  kan kontaktes om du har spørsmål.

Byggedagen 5. november

Prisen deles ut på årets Byggedag, som i år arrangeres 5. november på Hotel Radisson BLU, Caledonien.

Byggeprisen

Byggeprisen ble første gang delt ut i 2000, og initiativet kom fra "Forum for plan- og byggesaksbehandling", som var forløperen til Kristiansand Byggeforum.

Kristiansand Byggeforum er et samarbeidsforum mellom bygg- og anleggsbransjen og Kristiansand kommune, for planlegging, prosjektering og utbygging.

Kontakt

Juryleder Stian Storbukås, mobil 924 45 868
Sekretær for juryen, Venke Moe, 909 79 540

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 10.09.2018 16:12
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?