Gå til hovedinnhold

Haumyrheia skole 50 år

Onsdag 21. september inviterer Haumyrheia skole til 50-årsjubileum. Hele befolkningen på Søm er velkommen til feiringen.

Fest

Haumyrheia skole jubilerer Foto: Thomas Bakke

Festen starter etter skoletid, altså klokka 15.00. Da kan gjestene komme. Det blir servert mat og drikke, og senere kan gjestene delta på forskjellige aktiviteter. Quiz, utstilling og selskapsleker som var vanlige for 20-50 år siden står på programmet. Jubilanten ønsker seg selvsagt også gaver, som i ethvert bursdagsselskap. På ønskelisten står blant annet å få utført malearbeid i garderobe og korridorer, maling av pultben, nye eller brukte brettspill, baller, frisbee og annet analogt som elevene kan ha glede av i friminuttene. En storskjerm på om lag 50 tommer er også blant jubilantens gaveønsker.

Show

Duoen Oakland Rain kommer til feiringen Foto: Arild Danielsen

På storscenen utenfor blir det jubileumsshow med artister som alle har eller har hatt en tilknytning til skolen. Duoen Oakland Rain og Odd Sevland er blant disse. Toby Tørresen er konferaniser for utendørsshowet som starter klokken 18.00.

Aktiv skole

Haumyrheia skole sto ferdig i 1966, men de første månedene måtte elevene fra Randesund busses til Oddemarka skole hvor de fikk undervisning på ettermiddagstid. I begynnelsen kom ungdomsskoleelevene både fra Søm, Ytre Randesund, Hånes og Tveit. I dag er det ungdom fra Søm som går på Haumyrheia.

– Haumyrheia skole har et godt læringsmiljø og leverer gode resultater, sier seniorrådgiver Svein Tore Kvernes hos oppvekstdirektøren.

Han poengterer at skolen har engasjerte elever og et aktivt elevråd og at de ansatte er dyktige og ambisiøse: flere fra Haumyrheia skole er rekruttert til utviklingsarbeid i kommunen.

– Et annet viktig trekk ved Haumyrheia skole er deres engasjement i forhold til oppvekstmiljøet og deres samarbeid med andre offentlige instanser som blant annet politiet, kultursektoren og helse- og sosialsektoren, sier Kvernes.

Forfatter: Bjørn Amundsen
Publisert: 19.09.2016 12:46
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?