Gå til hovedinnhold

Har du en grønn forretningsidè?

- Business Region Kristiansand med samarbeidspartnere inviterer til konkurranse om de beste grønne forretningsidène på Agder, med en rekke flotte premier. Vi ønsker å være en aktiv pådriver og bidragsyter til å realisere nye fremtidsrettede produkter og løsninger i Agder, sier prosjektleder Øyvind Arnesen, i Kristiansand kommune.

Påmeldingsfrist 29. oktober

Øyvind Arnesen i Kristiansand kommunes næringsavdeling Bussiness Region Kristiansand, inviterer til grønn forretningsidèkonkurranse. I samarbeid med DNB, Innovasjon Norge, Kompetansefondet og Climate Launchpad lokker Arnesen med flotte premier for de beste ideene. - Husk å melde deg på innen 29. oktober, sier Arnesen. Foto: Ragna Marie Henden

- Vi inviterer til denne konkurransen for andre år på rad, for blant annet ved å sette økt fokus på gründere med bærekraftige forretningsideer, forteller Arnesen. - Grønn forretningsidékonkurranse Agder er et initiativ for å stimulere og hjelpe frem innovasjoner og ideer som på den ene siden kan bidra til en grønnere fremtid og på den andre siden danne grunnlag for fremtidige vekstbedrifter og arbeidsplasser i Agder.

- Vi jakter på grønne ideer uavhengig av bransje. Som for eksempel handler om ressursutnyttelse, gjenbruk, forbedrede industriprosesser, avfallsutnyttelse, dataanvendelse og IKT-løsninger, transportløsninger, energiløsninger, kjemikaliebruk, grønne byggløsninger, klima-/miljøvennlige materialer eller ulike tekniske løsninger for å nevne noe.  Men vi stiller helt åpne, så ikke la deg begrense av eksemplene over, presiserer Arnesen.

Meld deg på snarest!

Påmeldingsfrist 29. oktober. Påmelding og mer informasjon  her

Flotte premier

- Gjennom samarbeidspartnere kan vi også friste med flotte premier til både første, andre og tredjeplass, forteller Arnesen.

- Business Region Kristiansand, næringsavdelingen i Kristiansand kommune og Vest-Agder fylkeskommune er hovedarrangører. I tillegg bidrar DNB, Innovasjon Norge, Kompetansefondet og Climate Launchpad som samarbeidspartnere, med også en rekke nettverk og institusjoner i begge Agderfylkene som støttespillere, forteller Arnesen.

- Ved å melde deg på har du mulighet til å bli valgt ut til å presentere idéen din under et finalearrangement 16. november i Kristiansand. Blir du plukket ut vil du få profesjonell hjelp til å presentere ideen din og mulighet til å vinne premier som kan gi deg drahjelp til å komme videre.  Har du aldri deltatt i pitchekonkurranse før?  Ikke vær redd, vi hjelper deg til å bli forberedt, sier Øyvind Arnesen.

Vinneren av konkurransen premieres med:

  • 30.000,- til videre forretningsutvikling
  • Reise, opphold og deltakeravgift – SLUSH i Finland 29.11-1.12
  • Mentortilskudd fra Innovasjon Norge (verdi 30.000,-)
  • Fri deltakelse på MIT-REAP (Massachusetts Institute of Technology) sommerskole for entreprenører i juni 2018 i Kristiansand (Verdi 5.000,-)

2. og 3 premieres med:
Henholdsvis Kr. 15.000,- og 10.000,- til videre forretningsutvikling, og reise, opphold og deltakeravgift – SLUSH i Finland 29.11-1.12

Alle finalister får:

  • Rådgivning og profesjonell pitchetrening før finalen
  • Alle finalister som kan være aktuelle for å delta i neste års Climate KIC akseleratorprogram  eller  Climate Launchpad vil få mulighet til veiledning  i søknadsprosessen fra Climate Launchpad i Norge.
  • Mottar bok og arbeidshefte “Disciplined Entrepreneurship” av Bill Aulet, Massachusetts Institute of Technology Entrepreneurship.

Kontakt

For mer informasjon kontakt Øyvind Arnesen, prosjektleder for konkurransen, Kristiansand kommune/Business Region Kristiansand, mobil: 482 37 973

http://greenbusinessidea.no/

Forfatter: Ragna Marie Henden
Publisert: 16.10.2017 18:01
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?