Gå til hovedinnhold

Gründertur til Technoport

Kristiansand kommune inviterer gründerne i regionen til Norges største konferanse innen teknologi og innovasjon: Technoport i Trondheim 7.-9. mars 2017.

Technoport 2017

Fra Technoport 2016. Photo: Will Lee-Wright.

Technoport er en internasjonal konferanse med foredrag, workshops og expo som går over to dager. Fra Kristiansand kommer også gründer Kristoffer Liland fra Ripple Aerospace som skal stille ut på expoen. Han var også vinneren av pitchekonkurransen på Gründerkvelden i 2016. 

Ved siden av deltagelse på selve konferansen legges det opp til besøk i ulike gründermiljø som Work-Work hvor gamere og tech-geeks holder til, og Digs som er Trondheims svar på CoWorx. Kvelden før konferansestart blir det også en uformell after-work event i regi av Digs. Her kan deltakerne bli kjent med hverandre og nettverke med miljøene i Trondheim.

– Vi inviterer til denne turen for å inspirere våre gründere, få faglig påfyll, input på det nyeste som skjer på teknologi og nasjonalt og internasjonalt nettverk, sier næringsrådgiver i by-samfunnsenheten, Tina Abrahamsen.

Påmelding

De første gründerne som melder seg på får gratispass til konferansen, mens øvrige utgifter dekkes av deltageren selv.

Ønsker du å være med på til Trondheim 7.-9. mars finner du invitasjonen her:

Invitasjon Technoport 2017

Påmelding sendes til: oystein@oton.no

Kontaktperson media

Næringsrådgiver Tina Abrahamsen, mob: 909 54 304

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 22.02.2017 11:19
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?