Gå til hovedinnhold

Haster: Gratis seilas med "Sørlandet"

Er du mellom 18 og 25 år, har du nå mulighet til å få ditt livs utfordring som mannskap på Fullriggeren Sørlandet.

Tall Ships' Races

Er du mellom 18 og 25 år og er rask til å melde deg på, kan du oppleve flere ukers seilas som medseiler og "mannskap" på Fullriggeren Sørlandet i sommer.Fra 28. juni til 11. august kan du få seile Østersjøen rundt med Fullriggeren Sørlandet og blant annet delta i The Tall Ships' Races. Det blir garantert en spektakulær opplevelse.

Det er 7-8 ledige plasser på seilasen. All opplæring for å fungere som mannskap blir gitt ombord de første dagene. Du blir en av 14 andre ungdommer som seiler sammen med 15 ungdommer med innvandrerbakgrunn. 

Østersjøen

Seilasen starter fra Kristiansand og er innom minst fem byer i forskjellige land i Østersjøen. Som medsieler og "mannskap" skal får du også delta i tre kappseilaser før verdens eldste fullrigger igjen ender opp i Kristiansand.

Seilasen er allerede finansiert. Nå er det bare for deg som er i målgruppen å forte deg å melde deg på. Se mer informasjon på www.sorlandet.org og send en e-post til info@sorlandet.org snarest mulig.

Venner for livet

På hjemmesidene til "Sørlandet" skriver de følgende: "Vi lover deg masse gode historier og utrolige bilder å dele med venner. Se for deg et bilde av deg selv i en 35m høy mast. Gled deg over å se at skuta forflytter seg ved hjelp av naturens krefter og din egen rå muskelkraft! Eller et bilde hvor du ser forvirret ut blant tauene du fortsatt ikke vet hvordan du skal knytte? Ikke fortvil! Etter den første dagen om bord, vil alt komme rekende på en fjøl, vårt profesjonelle mannskap er der for å hjelpe deg. Du vil oppleve ekte teamarbeid, og møte mennesker som du vil kalle venner for resten av livet ditt."

Fort deg å melde deg på!

Forfatter: Svein Tybakken
Publisert: 15.06.2017 09:48
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?