Gå til hovedinnhold

Gratis frokostmøte om praktisk energiledelse

Hvordan kan din virksomhet spare energikostnader? Bli med på frokostmøte på Grønt senter 6. mars klokken 08.15, og lær mer om hvordan du kommer i gang med energiledelse.

Få tips om praktisk energiledelse

Ved å ta grep om energibruken i virksomheten kan det gi positiv effekt på mange områder. Til å snakke om energiledelse for virksomheter kommer leder av Enøk Total, Rune Rossland.

Han hevder at de fleste bedrifter kan redusere energibehovet med 30 prosent ved å gjennomføre relativt enkle grep. Gjøres det mer omfattende tiltak kan forbruket reduseres med så mye som 70 prosent sammenlignet med tidligere års uttak av strøm.Foredragsholder Rune Rossland. Foto: Rita Tvede Bartolomei

– Det er gjort beregninger som viser at norske virksomheter har store uforløste sparepotensial. Hvert år sløses det bort et titalls milliarder kilowatt-timer. Virksomheter må sette energisparing på dagsorden for å oppnå suksess. Anlegg må driftes optimalt, det må måles og man må følge med på energiforbruket for å avdekke kostbare energiavvik. Målinger og kontroll på forbruket gir effekt overalt i virksomheten. Tverrfaglige tiltak er også viktige faktorer i prosess- og støttesystemer, sier Rosseland.

På frokostmøtet vil det bli gitt eksempler på hvordan man kommer i gang med energiledelse i virksomheter av ulik størrelse.

Påmelding til frokostmøtet

Frokostmøtet arrangeres på Grønt senter på Odderøya onsdag 6. mars klokken 08.15-09.30.

Deltakelse er gratis og åpen for alle. Av hensyn til servering er det ønskelig at du melder deg på ved å benytte påmeldingslinken under:

Meld deg på her

Frokostmøtene på Grønt senter arrangeres i samarbeid med Stiftelsen Miljøfyrtårn, Kristiansand kommune og Klimapartnere.

Forfatter: Grønt senter/Marte Krogstad
Publisert: 28.02.2019 13:41
Sist endret: 28.02.2019 14:01

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?