Gå til hovedinnhold

Feiret offisiell åpning av Tveithallen

Fredag 18. august ble det arrangert offisiell åpningen av den nye flerbrukshallen i Tveit ved Ve skole. Ordfører Harald Furre klippet snoren, og elever og lærere ved Ve skole, representanter fra Kristiansand Eiendom og Tveit Idrettslag var til stede.

Offisiell åpning

Ordfører Harald Furre klipper snora, og Tveithallen erklæres offisielt åpnet. Her sammen med representanter fra Tveit Idrettslag.

Etter flere års planlegging, og et drøyt års bygging står nå den nye flerbrukshallen, Tveithallen, ved Ve skole klar til bruk. Fredag 18. august var det klart for den offisielle åpningen, og på tribunen satt elever og lærere ved Ve skole. I hallen satt også inviterte fra Kristiansand kommune, entreprenørselskapet BRG og underleverandører som har stått for byggingen, og Tveit Idrettslag. På programmet stod taler, overrekkelser og underholdning etterfulgt av omvisning i lokalene for de inviterte.

– En fantastisk arena

Idrettshallen er bygd i samarbeid med Tveit idrettslag, og ordfører Harald Furre gav innbyggerne i Tveit og ildsjelene i idrettslaget stor honnør for all den innsatsen og engasjementet som ligger bak den nye hallen.

– Det har vært en lang reise frem til åpningen i dag. Mange har stått på, og det har vært vist en dugnadsånd og et fellesskap i Tveit som har resultert i denne hallen. Det fortjener all honnør. Tveit Idrettslag er en svært aktiv klubb med det fantastiske slagordet «Best i verden». Og det er flott i forhold til å matche en by med store ambisjoner. Den nye hallen er en fantastisk arena for idrettsglede, helse og trivsel, og jeg håper også at hallen kan være et samlingssted for bygda, sa ordføreren før han la til:

– Jeg ønsker å takke dere for den innsatsen og engasjementet som dere har vist. Jeg ønsker også å takke Kristiansand Eiendom med entreprenører som har sørget for å bygge hallen med kvalitet. Nå håper jeg hallen blir til glede for Tveit bygda i mange generasjoner fremover. Gratulerer med hallen og gratulerer med dagen.

Bilder fra åpningen

Stort oppmøte under den offisielle åpningen.

Ingvald Grønningsæter fra Kristiansand Eiendom ønsket alle velkommen før han overrakte hallen til ordfører Harald Furre. Under overrekkelsen fikk ordføreren sin egen Tveitdrakt som han ble meget godt fornøyd med.

Elever på 2. trinn ved Ve skole stod for dagens underholdning og fremførte sanginnslag.

Bygdefest

Feiringen av den nye hallen fortsetter deretter på kvelden med blant annet bygdefest. Arrangementet starter klokken 17.30 hvor Hånes- og Tveit skolekorps varmer opp publikum til håndballkamp.

Klokken 17.55 tar årets TV-aksjon ordet, og klokken 18.00 arrangeres håndballkamp med Vipers med påfølgende autografskriving. Samtidig med kampen er det en rekke utstillere på plass, og klokken 20.00 er det klart for gratis bygdefest.

Her stiller Tveit Idrettslag og turløypegruppen med salg av blant annet brus, pølser og hamburgere. Det blir også musikkinnslag av Tveit Frikirke, Tveit Union Musikkorps, Tveit Veterankorps og Tveit Menighet deltar med husbandet og Jens Olai Justvik.

Fullt program finner du her.

Forfatter: Marte Krogstad
Publisert: 18.08.2017 14:52
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?